USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Вже завтра: Vіvienne Mort - у Луцьку з акустичною програмою

18 Лютого 2015 18:45
Душевний, артистичний та оригінальний гурт приїздить до Луцька з новою програмою. Про це йдеться у соціальній мережі.

Vіvienne Mort презентуватиме нові пісні у рамках туру "Акустичний Філін Тур". Окрім Луцька, інді-рок-гурт з цією програмою відвідає й інші міста України.

"Філін – найкращий друг, справжні почуття стосовно буття. Він занадто чесний, оточуючим поряд з ним не затишно, для пристойного життя він не згодиться, тому найкращим рішенням було зачинити його на ключ в тій дальній кімнаті, де зберігається мотлох минулого. Він не боїться світла, він любить темряву, бо в ній не відволікається від споглядання правди, в той час як ти біжиш за нею у буревій подій. Твій Філін з самого початку знає істину і може розказати її тобі за умови, що ти дозволиш йому лишатися собою у будь-якому оточенні. Робити те, що хоче, ціною громадської думки про тебе. Це справжня дрібниця, але лише 1% людей йдуть на таке. Це люди з Філіном на плечі. Зима, холод та довгі ночі. Час зайти до кімнати. Він і досі там, і ти послухай - він співає", - йдеться у повідомленні.

Концерт відбудеться 19 лютого о 19:00 у Волинському академічному театрі ляльок.

Квитки: кількість обмежена і лише в передпродажі 60-70-80 гривень.
магазин Кіт Горошко (Книжковий Пасаж)
музичний магазин Медісон (Лесі Українки, 17)
кав'ярня Coffein (вул.Винниченка, 12),
або замовити за телефоном: 0636421871

Варто зауважити, що гурт не вперше буде тішити своїх луцьких фанів. Vivienne Mort приїздили у Луцьк зі столиці з домашнім концертом від душі для душі. Вони заграли старі пісні та нові з альбому Театр Піпіно у супроводі роялю в напівакустичному форматі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 26 Січня 2015 02:34
Як бачите, Путін сам – насправді людина малоосвічена і він ніколи не був публічним політиком. Взагалі завжди керівництво Росії, а раніше – Радянського Союзу, складалося винятково з «яструбів». Тому що були б гуманітарії або інтелектуали – вони усе-таки думали б про економічний розвиток, гуманітарний, про якесь зближення Росії (а раніше – Радянського Союзу) з рештою світу. А при владі знаходяться весь час «яструби», які намагаються нагадувати неіснуючий міф про велику Росію. Велика Росія виключно територіально, адже вона величезна. А решта величі – міфічна: як і історія, яку зараз знову заново почали придумувати, як і економіка, якої, як виявилося, не існує, так і армія, яка не може перемогти українську армію.
Штефан, Луцьк Показати IP 18 Лютого 2015 19:25
чекаю з нетерпінням!
ursa Показати IP 18 Лютого 2015 20:51
Официальный (?) клип - и такой фальшиво-невпопадный голос в нём с попыткой закосить под Карпу... Ужас :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus