USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Банкір робить літаки-винищувачі

28 Січня 2012 13:01
У Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки презентували виставку міні-копій літаків-винищувачів часів Другої світової війни з колекції Валерія Гнатюка.
Про це повідомляє сайт ВОДТРК.
Працівник обласного відділення одного з банків Валерій Гнатюк ‒ один із найавторитетніших і найдосвідченіших моделювальників-стендовиків у регіоні. Він уже сконструював 122 точні моделі винищувачів часів Другої світової війни, зменшених у 72 рази. Майже щовечора вихідними він закривається у кімнаті, щоб працювати над черговим літачком.
Радянські «ІЛи», «МІГи», «Яки», «ЛА», літаки гітлерівської Німеччини, фашистської Італії, мілітаристської Японії, США, Фінляндії, Англії, Франції, Іспанії, Польщі, Голландії та Румунії – за цими моделями можна вивчати світовий досвід розвитку військової авіації.
Окрім зовнішньої схожості, моделі повинні відповідати певним вимогам, що висувалися на початку минулого століття до бойових машин, а це ‒ надзвичайно тонка і копітка робота, – переконує Валерій Гнатюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Любі свині. Показати IP 28 Січня 2012 16:06
А ще Валерій пише чудові вірші,класно малює,займається східними єдиноборствами і взагалі просто чудова людина і друг! Тіко,нажаль, нежонатий.Так що дівки - налітайте!
тиць-здиць до Любі свині. Показати IP 28 Січня 2012 19:53
Ожениться і продовжуватиме зачинятися у кімнаті, щоб робити чергового літачка
VSC Показати IP 28 Січня 2012 18:57
Девки-дуры. Им мачо подавай. А такого классного парня они просто могут и не заметь.
Zavtramen до VSC Показати IP 29 Січня 2012 10:51
с мачо прикольнее - терки с любовницами, совместное лечение триппера, прочие движухи....)))
просто Показати IP 29 Січня 2012 12:01
Розказали про захоплення людини, а всі одразу налетіли на його особисте життя.....То що Вам, любі свині, цікавіше?
Юлія Показати IP 29 Січня 2012 21:36
Були сьогодні на виставці. Гарно, приємно, що ентузіасти роблять свою справу. Заразом подивилися на бібліотеку при музеї. Класна!!! Пи. Си. Дякую за новинку, тільки ж анонсуйте події зарання! P. P. S. До тих мачів, для яких дівки - дури. Якщо ви водитеся з такими, то таких і варті. Як гукнете, так і відгукнеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus