USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Брем Стокер приїде у Ківерці

3 Жовтня 2012 11:26
«Форпост» за участі волинських та рівненських музичних гуртів відбудеться у Ківерцях. Гратимуть на концерті рівненські гості – Брем Стокер.

Про це інформують організатори.

«Форпост» - концерт якісної сучасної альтернативної місцевої музики. Спрямований захід на створення умов для самореалізації молодіжних творчих колективів.

Вперше «Форпост» організували у Ківерцях у 2009 році після вдалої практики луцьких колег, ініціативною групою молоді,серед якої була і нинішній депутат міської ради Юлія Борульник. Вона опікується цим фестивалем і сьогодні.

«Дивлячись на досвід організації фестивалів всеукраїнських рівнів, уже давно зріло бажання влаштувати щось на кшталт, тільки в меншому масштабі у рідному місті. Оскільки молодь в маленьких містах слабко орієнтується у «живій» українській музиці і концертне життя як таке там абсолютно відсутнє», - висловилась Юлія.

Як результат, з того часу відбулося 4 заходи, кожен із наступних, стверджують учасники, відрізнявся від попереднього своєю яскравістю та змістом.

П’ятий Форпост, зауважила організатор, має відрізнятися від попередніх за потужністю, оскільки запрошені два відомі рівненські гурти – Аcloneofmyown та Брем Стокер. Зокрема будуть і волиняни: Visсula, Kolts Kit, Generation-X, 4hours, Апокриф.

Організація такого концерту, мовляв, є хорошим поштовхом для розвитку місцевих творчих середовищ, які врешті почали діяти і проводити якісь «сейшени». «І на цьому не варто зупинятися. Це реальні інвестиції в благополучне майбутнє нашого регіону», - додала Юлія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Тоша Показати IP 3 Жовтня 2012 22:29
Збіговисько дибілів і сатаністів!
sXe до Тоша Показати IP 4 Жовтня 2012 13:48
а ти значить дуже розумний та вихований? та ще й дуже сміливий?
Сашка до sXe Показати IP 4 Жовтня 2012 22:18
То ж в неті всі сміливі та розумні.Бойци одним словом!а тоша ще й обізнаний коментатор і всебічно розвинутий.А ще грамотний!
sXe до Сашка Показати IP 11 Жовтня 2012 21:22
Cашко, було б цікаво побачити, Тошу, поговорити, то ж бач, який то розумний хлоп. Чи не так?
Музикант Показати IP 3 Жовтня 2012 23:53
Ого!то ківерці так піднялися!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus