USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Музичний рекорд - українець зіграв на 10-ти інструментах одночасно. ВІДЕО

31 Березня 2013 10:30
Чоловік-оркестр побив національний рекорд, зігравши на 10 інструментах. Хлопець зіграв на саморобній гітарі, гармоніці та ударних інструментанах, - йдеться на ТСН.

В Україні новий національний рекорд – музичний. Олег Універсал отримав своє місце у Книзі рекордів України. Він одночасно зіграв на десяти музичних інструментах. Олег побив торішній рекорд львів'янина, який одночасно зіграв на чотирьох скрипках. Але побити світовий рекорд незрячого китайця Вень Хуацуня, який зіграв на 15-х інструментах, українцю не вдалося.

Справжнє прізвище музиканта - Універсал, виправдовує його талант. До музичного арсеналу рекордсмена входять саморобна гітара, що поєднує бас і електрогітари, губна гармоніка та всілякі ударні інструменти. Рекордом музикант пишається, і вже відчуває свою особливість. «Це неймовірні відчуття ,тому що ти, ставлячи рекорд, вже відчуваєш, що ти - не такий як усі. Ти вже винятковий у цьому плані. Це підносить», - каже рекордсмен.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus