USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку кожен може стати ведучим. КОНКУРС

7 Травня 2013 19:00
Конкурс медіа-проектів «Від мрії до дії» оголосили для усіх молодих та активних лучан, які хочуть спробувати себе у ролі радіо- чи телеведучих.

У конкурсі переможець може отримати головний приз, 1000 гривень, та можливість реалізувати свій проект.

Проекти повинні бути оригінальними та реалістичними, а також реалізовуватись на території міста.
Під час оцінювання проектів буде враховуватися дотримання послідовності реалізації завдань, можливість проведення заходів заявником проекту, кількість залученої цільової аудиторії.

Заповнені заявки потрібно надіслати на електронну пошту [email protected] до 25 травня.

Зразок заяви можна знайти на сайті.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Уважна Показати IP 7 Травня 2013 23:44
перечитайте про конкурс, і що там пропонують на самому сайті http://reporter.lutsk.ua/? ви неуважні!!!
Forever Autumn до Уважна Показати IP 8 Травня 2013 07:41
Ти молодий та активний? Захоплюєшся журналістикою? Мрієш бути телеведучим або ж вести журналістські розслідування? Чи, можливо, хочеш створити власну передачу? У тебе є ідеї, але ти не знаєш як їх реалізувати? Відчуваєш у собі можливість створити та керувати проектом? Коворкінг-центр «Репортер» оголошує Конкурс медіа-проектів «Від мрії до дії». Головний приз — 1000 грн. та можливість реалізувати свій проект. Вимоги до проектів: оригінальність, реалістичність. Територія реалізації — місто Луцьк. Під час оцінювання проектів буде враховуватися дотримання послідовності реалізації завдань, можливість проведення заходів заявником проекту, кількість залученої цільової аудиторії. Кінцевий термін подання — 25 травня. Надсилайте заповнені заявки на адресу ел. пошти: [email protected]. Зразок заяви Контактна особа: Катерина Шкльода — 099 174 18 00, 063 99 18 002.
Юрко Показати IP 8 Травня 2013 19:55
Типу газата-журнал чи радіо у школі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus