USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку в КВН-і переміг сільський гумор. ФОТО

10 Грудня 2012 10:17
У третій чвертьфінальній грі Ліги КВН «Волинь» перемогу здобула команда «Перша сільська збірна».

Гра відбулася 8 грудня у луцькому Палаці учнівської молоді, ‒ пише «ВолиньPost».

За путівки до півфіналу змагалися сім команд КВН: «Без понтов» (Чернівці), «Фіфа» (Ужгород), «Чорнобровці» (Дубно), «Перша сільська збірна», «ЧистоГон» (збірна Західної України), «Ікра» (Луцьк), «Вікторія Бекхем» (збірна Волині).

Команди показували себе у чотирьох конкурсах: «Візитка», «Розминка», «Біатлон», «Музичний фрістайл».

Вже у «Візитці» стало зрозуміло, хто найсильніший – найвдаліше смішили публіку «ЧистоГон» та «Перша сільська збірна».

І якщо у команді «ЧистоГон» – гравців двоє, то «Першу сільську збірну» представляв один гравець – Тарас Стадницький, який раніше виступав за відому львівську команду КВН «Набла».

До слова, «ЧистоГон» є переможцем минулого сезону волинської ліги КВН. Ця команда цікава тим, що один з гравців – працівник СБУ, а інший – міліціонер.

Полюбився луцькій публіці й Міша з «Фіфа» – щойно він виходив на сцену, присутні у залі починали сміятися.

Саме ці три команди виявилися найсильнішими у третьому чвертьфіналі та здобули право грати у півфіналі Ліги КВН «Волинь».

Так, за результатами чотирьох конкурсів перемогу здобула «Перша сільська збірна». На другому місці з відривом у неповний бал – «ЧистоГон». Третіми стали хлопці з Ужгорода – команда КВН «Фіфа». Четверте місце – у луцької команди «Ікра» зі Східноєвропейського університету. На п’ятому – «Без понтов», на шостому – збірна Волині «Вікторія Бекхем», на сьомому – «Чорнобровці».

Як повідомили організатором Ліги КВН «Волинь» – молодіжна громадська організація «Волинська асоціація КВН» – на 16 лютого заплановане проведення «Кубку Любарта». У цій грі візьмуть участь чотири команди, серед яких і минулорічні володарі цього кубка – команда «Торнадо Люкс» (Берегомет).






























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus