USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Волиняни влаштували конкурс смаку і традицій

28 Вересня 2013 09:24
«Смаковиця по-володимирськи» розпочалася у Володимирі-Волинському сьогодні вже з 9 години ранку. За словами організаторів це не просто цікаве кулінарне свято, це відродження і примноження давніх традицій частування, демонстрація гостинності володимир-волинців. Повідомили у місцевій міській раді.

В рамках свята проводяться конкурси старовинних рецептів Володимира-Волинського та «Пекельна кухня». Проходить дегустація страв і місцевих напоїв, виступи фольклорних колективів. Беруть участь у ньому всі бажаючі, які впевнені, що зможуть конкурувати на рівні з майстрами кулінарної справи.
Для них конкурс «Смаковиця по-володимирськи» – це змога зміцнити свої PR-позиції, розширити свою популярність поміж потенційних клієнтів та змога заявити про себе перед жителями міста.

Презентують учасники свої страви не оминаючи аксесуарів місцевої традиційної кухні, що відображають культуру, побут та застілля далекого й недавнього минулого у нашому краї. Усі конкурсанти отримують номінації «Володимирські делікатеси», «Овочевий бенефіс», «Запашні щедроти»,«Магія смаку», «Весела смакулочка»..., а переможці нагороджуються
«Смаковицею по-володимирськи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus