USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

За побиття засуджених у Ковельській виховній колонії покарали 9 посадовців

24 Квітня 2017 16:32
Упродовж березня-квітня 2017 року розпочали 4 кримінальні провадження з приводу виявлення тілесних ушкоджень, завданих засудженим Ковельської виховної колонії, в тому числі можливого їх спричинення працівниками колонії.

Досудове розслідування у провадженнях триває, його хід перебуває на контролі у керівництва прокуратури області, повідомили у прес-службі волинської прокуратури.

Окрім того, керівником Ковельської місцевої прокуратури невідкладно організовано проведення перевірки з питань своєчасності та повноти надання засудженим, у яких було виявлено тілесні ушкодження, медичної допомоги, а також з інших питань порушення прав засуджених.

Як повідомлялося раніше, у кількох вихованців колонії наявні тілесні ушкодження. В’язні, своєю чергою, розповіли журналістам про побиття руками та ногами, демонстративні покарання, а найбільшим «катом» вони називають тюремного лікаря, який вводить їм в тіло сильнодіючий препарат, після якого підліток не може їсти та нормально ходити.

ЧИТАТИ ЩЕ: У КОВЕЛЬСЬКІЙ КОЛОНІЇ ПІДЛІТКАМ ВВОДЯТЬ НАРКОТИКИ, - ЗМІ

За наслідками перевірки начальнику Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України внесено вказівку, за результатами розгляду якої до дисциплінарної відповідальності притягнуто 9 посадових осіб установи, в тому числі начальнику колонії оголошено сувору догану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
НІКО Показати IP 24 Квітня 2017 16:53
Виховувати потрібно словом а не кулаками.
хмм до НІКО Показати IP 25 Квітня 2017 08:46
так ідіть і виховуйте словом, їх вже батьки не виховали і вони злочинці, а поняття "малолітній злочинець" ніяк не означає що він менш небезпечний за злочинця простого. Ніхто не схвалює побиття, але іноді їм приходиться діяти жостко, аби зберегти порядок, тому що дотримуються зеки цього порядку тількі за страху неотримати якихось поблажок.
ДО НІКО Показати IP 24 Квітня 2017 16:56
Правильно.Ганьба так званим посадовцям.
Толя Показати IP 24 Квітня 2017 17:28
Не працювали ви з такими злочинцями, то й не знаєте нічого. Як не вколеш укол, то воно тебе заплює або підріже. Всі вони психічно нестабільні, дуже небезпечні!!!!!!!!!!
---до Толя Показати IP 24 Квітня 2017 19:47
На все є ЗАКОН!!! Якщо не влаштовує ?! Звертайтеся до вище стоящого керівництва!!!
до того що до Толі Показати IP 25 Квітня 2017 02:11
Закон... всезагальна гуманізація, яка призводить до повної анархії, і постановки своїх прав набагато вище від обов'язків!!! тобто їм щось не подобається - гоп і прокурори, гоп і журналісти, а в тих хто з ними працює абсолютно ніхто і нічого не питає ні про умови праці, ні про зарплати, всім пофіг, бо є "дітки", котрих треба цілувати ілюбити, а насправді - зякої сторони не цілуй - все одно в д**у попадеш,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus