USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Активісти «Спілки воїнів АТО Волині» передали військовий інвентар на передову

7 Грудня 2016 20:38
Напередодні Дня Збройних сил України активісти ГС «Спілка воїнів АТО Волині» вчергове вирушили у зону АТО. Голова спілки Олег Твердохліб зазначив, що особливість цієї поїздки в тому, що активісти відвідають волинську 14-ту окрему механізовану бригаду та передадуть військовий інвентар, - повідомляє прес-служба Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Фонд допоміг волонтерам зібрати гуманітарний вантаж. Оскільки місце ротації волинських бійців зазвичай у полі, часто виникають проблеми з постачанням електроенергії. Щоб полегшити будні наших захисників, Фонд придбав дизельний генератор.
Хлопці зможуть заряджати мобільні телефони, щоб спілкуватися з близькими та безперешкодно користуватися іншими пристроями, які працюють від електрики.

Крім цього, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» передав військовий інвентар та надав фінансову підтримку на виготовлення індивідуальних нагород для військово­службовців. Загалом було надано допомогу на суму понад 50 тисяч гривень.
«З Фондом ми співпрацюємо постійно. У нас війна, можна сказати, народна. Мусимо постійно залучати різні патріотичні організації, які нам допомагають. Адже в реальності ситуація зовсім не така, як показують по телевізору. Наша армія і далі потребує допомоги від народу», – констатує Олег Твердохліб.
Серед гуманітарного вантажу – шкарпетки, що власноруч в’яже 83-річна лучанка, у якої проблеми із зором, та сухі борщі. Волонтери кажуть: везти сирі овочі наразі неактуально, адже в мороз нема де їх зберігати, а суху суміш залив гарячою водою – і борщ готовий до вживання.

До Дня Збройних сил України волонтери вручили нагороди тим, хто стоїть на сторожі нашого спокою.

«Це народні нагороди для рядових бійців, офіцерського складу, комбрига, який докладає максимум зусиль, аби хлопці були забезпечені найнеобхіднішим. Держава вважає, що у верхніх штабах є достойніші, аби отримати нагороди, а вони, може, і на передовій ніколи не були. Ми ж хочемо віддячити хлопцям за те, що вони роблять. Підтримати їхній моральний дух. Коли є хоч якась відзнака за зроблене, з’являється стимул зробити більше»,– каже Олег Твердохліб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 омбр Показати IP 7 Грудня 2016 23:24
той самий генератор і той самий кабель маєте крутити як заїджену плстінку.Кравченка відправте краще

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus