USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бійці з волинських сіл зустрінуть Великдень в АТО з подарунками від «Доброти»

29 Квітня 2016 15:14
Волонтери з організації «Доброта», що діє у селі Карасин Камінь-Каширського району, відправили бійцям в зону АТО зібраний вантаж – вареники, сухі овочі для борщу, паски та крашанки тощо. До збору вантажу долучилися мешканці сіл Карасин та села Карпилівка – дев’ятеро хлопців із цих сіл зараз несуть службу на сході.

Про це повідомили у прес-службі Волинського УКРОПу.

З часу початку війни на сході, до волонтерської допомоги бійцям АТО долучились сотні тисяч людей не лише в Україні, але й за її межами. Лише у Волинській області діють близько 20-ти великих організацій, які займаються допомогою воїнам АТО. Ще десятки невеликих, але не менш важливих організацій, функціонують у багатьох населених пунктах області.

Однією з них є волонтерська організація «Доброта», що діє у селі Карасин Камінь-Каширського району.

Як зазначає керівник організації, голова Камінь-Каширського УКРОПу, депутат Камінь-Каширської районної ради від партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Світлана Сидорук, волонтерською діяльністю вони почали займатись з 2014 року. Загалом у «Доброті» працює 10 людей, проте кожного разу активно долучаються до збору вантажу також жителі ближніх сіл, місцеві церковні громади. Із сіл Карасин та Карпилівка у зоні АТО служать 9 бійців.

Варто зауважити, що за 2015 рік Карасинські волонтери зібрали 50 тисяч гривень допомоги. Діяльність «Доброти» не обмежується лише допомогою бійцям АТО, також активісти передають благодійний вантаж у дитячі будинки Донбасу та постраждалим від конфлікту на Сході.

Цього року перед Великоднем волонтери організували акцію «Христос воскрес - воскресне Україна!». Активно долучились до збору вантажу учні шкіл села Карасин та села Карпилівка.

Кожен клас зібрав передачу для воїнів, куди поклали сухофрукти, крупи, вареники, чаї, солодощі, сухі борщі, а також листи і малюнки. На схід вантаж доставив Олег Баран, для якого ця поїздка стала п’ятою.

На саме свято Великодня бійці АТО також отримають посилки від волонтерів «Доброти». Зібраний вантаж, зокрема вареники, сухі овочі для борщу, паски та крашанки, доставлять волонтери центру «Серце патріота».

ЧИТАТИ ЩЕ: ВЕЛИКДЕНЬ «СЕРЦЕ ПАТРІОТА» СВЯТКУВАТИМЕ З БІЙЦЯМИ АТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus