USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через ДТП у Луцьку пропонують забрати всі білборди з Соборності

24 Травня 2016 10:54
Лучани пропонують забрати всі рекламні щити, які встановлені на проспекті Соборності, у зв'язку з нещодавньою ДТП, під час якої білборд впав на маршрутку з людьми.

Відповідну петицію зареєструвала 24 травня Галина Коравчук.

Зі слів лучанки, білборди відволікають водіїв під час руху а також несуть ризик для здоров'я та життя пішоходів.

«В світлі останньої події, яка трапилась 21.05.2016 року – рекламний щит, впав на маршрутку №47 внаслідок ДТП, виникла пропозиція – демонтувати всі рекламні щити на проспекті Соборності. Очевидно, що вони відволікають увагу водіїв під час руху, а також становлять потенційний ризик для здоров`я та життя лучан. Щоденно даний проспект перетинають тисячі мешканців нашого міста. Яскравим прикладом для цього є країни ЄС, де рекламні повідомлення такого характеру є рідким явищем, найімовірніше з вищевказаних причин, а також має місце естетичний момент. Отож, шануймо себе та безпеку своїх близьких», – йдеться у петиції.

Наразі петицію підписали 2 особи з 300 необхідних.

Щоб петицію розглянули органи місцевої влади, вона повинна набрати 300 голосів зареєстрованих користувачів. До закінчення голосування залишилося 14 днів.

Нагадаємо, наразі ведеться розслідування щодо обставин ДТП, поліцейські шукають очевидців аварії.

ЧИТАТИ ЩЕ: МАРШРУТКУ, ЩО ЗБИЛА РЕКЛАМНИЙ ЩИТ У ЛУЦЬКУ, ПІДРІЗАЛИ, – ВОДІЙ

Окрім цього, перевізник нещодавно заявив, що, зігідно результатів експертизи, маршрутка була справною. Разом з тим, наразі з'ясовується, чи із забезпеченням усіх вимог та норм був встановлений борд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
читач Показати IP 24 Травня 2016 11:20
цей водій з 47 ганяв як пр*дурок...а не його підрізали....а бігборди навіть по техніці безпеки не можна ставити в таких місцях....тут попахує чиїмось особистим інтересом...раз дозвола видають на таке встановлення...
ч... до читач Показати IP 24 Травня 2016 12:09
Краще нехай повзають як черепахи. - Тут треба профісіоналізм водіїв.
Провокатор до читач Показати IP 24 Травня 2016 12:49
Питання регулювання розміщення білбордів пропоную довірити члену виконкому Олегу Бондаруку. Він - справжній майстер цієї справи.
ЯРИК Показати IP 24 Травня 2016 11:27
Я за!!!!! Навіщо ті білборди з рекламами або ноги жіночі сам не можу проїхати спокійно, все тути зирю чомусь! Знімайти і не тревмуйте людей. У нас поки на голову щось не впаде самі вдаці не додумають, бо на них не падає!
Анонім до ЯРИК Показати IP 24 Травня 2016 12:16
Залиште свої збочення при собі. І бігборд не сам впав, його збили. І зважте на те, шо цей самий стовп зупинив некеровану маршрутку з водієм шумахером, і якби не він на цьому пригода не закінчилась.
НЕЯРИК до ЯРИК Показати IP 24 Травня 2016 13:45
Тобі не на ноги треба дивитися, раз ти водій, а на на дорогу і слідкувати за дорогою, а також дивитися, чи справна твоя тарандайка, на якій ти їздиш. Мене одне цікавить: водій в їхав в забор, що розділяє дорогу на 2 частини і біг-борд.. уламки забору (залізні!!!) полетіли аж на продавців морозива на зупинці з протилежної сторони, і збитий забор бач загрози виявляється не несе..., а борд несе?????? Насправді діло не взаборах і не в бордах, а у водіях-придурках.... Бо судячи з "логіки" деяких дописувачів, винним може бути і Там-Там (бо ж комусь бач під час керування авто або автобусом захотілося на нього подивитися), чи ятка з морозивом, бо якийсь там водій голодний, чи на дерево, бо весна і воно цвіте..Тому не перекладайте з хворої голови на здорову. В нас всі вс...тися готові, аби перегнати один одного на дорозі або їздять на зламках (маршрутчики), а потім їм ще там щось заважає. Як то кажуть, поганому танцюристу і я...ця заважають.
Марко до ЯРИК Показати IP 24 Травня 2016 13:56
ЯРИК - не тот активный диванный генерал из луцькбоард??? - Ми впізнали тебе )))
Олег до ЯРИК Показати IP 24 Травня 2016 15:52
права купив,а їздити некупив! вчись їздити-їздун!
абв Показати IP 24 Травня 2016 11:44
Давно пора, і на всіх вулицях. Архітектуру і іншу красу міста закривають білборди, так немає бути.
Офффф Показати IP 24 Травня 2016 14:59
90% білборди в офшорі...питання про їх демонтаж петицією не вирішиш.. Взагалі оці петиції - гра в хорошого-поганого чинушу..
лучанин Показати IP 24 Травня 2016 15:34
маршруток, що літають як придурки по дорогам більше чим бордів... пропоную зняти з рейсу маршрутки. буде безпечніше..
ВОВК Показати IP 24 Травня 2016 17:02
Касамольцю під хату всі борди перенести
архітектор до абв Показати IP 24 Травня 2016 19:23
і де ти бачиш там архітектуру! та і міський бюджет підскажи як поповнювати?
Так Показати IP 24 Травня 2016 19:53
Рішення правильне. Бо пр. Соборності перетворився у пр. Бігбордості. Станьте на зупинці Там-Там і подивіться на пр. Соборності. Одні біморди і ніякої архитектури. А як що дивитися з путепроводу , то то цей район міста можно декомунизміровати і назвати район Луцька - Бігмордія. Шо відділ архитектури і реклами у Луцьку і ро блять
я Показати IP 24 Травня 2016 23:29
Давно пора. Відволікають увагу водіїв та й закріпленні вони на "чесному слові". Подивіться як їх розхитує в негоду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus