USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

День Незалежності у Луцьку. ОНОВЛЕНО

24 Серпня 2016 19:14
Україна сьогодні, 24 серпня, відзначає свою 25-ту річницю Незалежності. В обласному центрі Волині запланована низка заходів на Театральному майдані та у Центральному парку імені Лесі України. Лучан та гостей міста запрошують на святкування.

Інформаційне агентство Волинські Новини вітає усіх з Днем Незалежності України. Бажаємо миру і добра у кожну оселю, мирного неба і єдності. Віримо, що Україна переможе. Віримо, що перемога - близько!

ІА Волинські Новини веде онлайн-трансляцію святкових заходів Дня Незалежності у Луцьку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
українець Показати IP 24 Серпня 2016 12:24
не відчувається родості в цей день, страх за майбутнє, якого немає.. За всі роки незалежності стали найбідніші, Кому потрібна така незалежність?
укр до українець Показати IP 24 Серпня 2016 13:13
не дрейф, все буде нормально... невже в саюзє так було тобі добре?
ac до українець Показати IP 24 Серпня 2016 13:14
Незалежність не робить нас в момент багатими матеріально. Тільки зараз ми отримали справжню НЕЗАЛЕЖНіСТЬ !
вовк до ac Показати IP 24 Серпня 2016 15:31
від матеріальних благ
українець до ac Показати IP 24 Серпня 2016 16:47
незалежність кого і від кого ? Ще треба уточнити хто і як розуміє слово незалежність. Держава яка не дбає за свій народ обречена. Ось так. Ваші революції 2004р, 2014 року фінансував Захід, США. А ти урка гвандиш про якусь незалежність. Там вирішується якій бути Україні. Ось тобі і незалежність!!!!! ЄС, куди пасуть Україну, розвалюється. В одному союзі були. Історія нічому не вчить. Може ще вступимо в латиноамериканський союз? Кому потрібні українські злидні , окрім нас самих?
ac до українець Показати IP 24 Серпня 2016 20:00
Можна хоч в союз з марсіанами,аби подалі від кацапофашиств! Нехай самі киснуть в своєму л*йні,без українців.
УКРАЇНКА до українець Показати IP 25 Серпня 2016 00:28
ДЕРЖАВА БУДУЄТЬСЯ ЛЮДЬМИ ЯКІ ЖИВУТЬ НА ЇЇ ТЕРИТОРІЇ! ЖОДНЕ ПОСЕЛЕННЯ ЛЮДЕЙ В ІСТОРІЇ НЕ ЖИЛО ЗАМОЖНО ЯКЩО БУЛО КОЛОНІЄЮ ІНШОЇ ДЕРЖАВИ! ОТ ЧЕРЕЗ ТАКИХ МЕРЗОТ ЯК ТИ СПРАВЖНІ ПАТРІОТИ, ЛЮДИ ЯКІ НЕВТОМЛЮЮТЬСЯ БОРОТИСЯ І ПРАЦЮВАТИ НА БЛАГО І ЖИВУТЬ БІДНО! ТИ І ТАКІ ЯК ТИ ЦЕ ЧЕРЯКИ НА ЗДОРОВОМУ ТІЛІ!!! ЩО ДО ЄС, ТО ТО ТАМ ДЕМОКРАТИЧНИЙ СВІТ, І ЯКЩО ВОНИ І ДОПОМАГАЮТЬ ТО ПОТІМ НЕПРИЙДУТЬ ВБИВАТИ І ВІДРУБУВАТИ РУКИ НА ЯКИХ ТАТУ З ТРИЗУБОМ ЯЧК ТВОЄ КАЦАПЄ!!!
ЛУЧАНКА Я до українець Показати IP 25 Серпня 2016 11:00
люди добрі незважаючи на владу і всі інші мінуси нашої держави... ми ще живемо добре!Є люди які живуть значно гірше в яких не те що їжі нема а й води... Не гнівіть Бога! А друге ..це те що наша нація не зможе жити європейським життям...і воно вам не потрібне!Ви народжені давати хабарі ,красти і порушувати правила!Нашим людям скільки не дай стільки мало!
Лучанка до ac Показати IP 24 Серпня 2016 16:57
І то ше не до кінця,нажаль
Цікаво до українець Показати IP 24 Серпня 2016 20:43
знати, а з якого дива хахол має відчувати радість на святі українців?!
КУМ Показати IP 24 Серпня 2016 17:32
Який ти "українець".Держава-це МИ.Самі будемо вершити свою долю.І не треба озиратись ні на ЄС ні на Штати.Допоможуть,будемо вдячні.А так все в наших руках і головах.Почніть кожен з себе,з квартири,підїзду,будинку,вулиці,міста.....Працюємо на творення,а не на руйнування.Слава Україні,слава Господу Богу,слава нашим захисникам і слава всім нам.Шануймо свою свободу.
українець до КУМ Показати IP 24 Серпня 2016 19:23
щось не виходить нам, українцям , вершити свою долю. 25 років рух в нікуди, якщо в тебе хоча трохи є здатність міркувати. А чи знаєш ти, що так звана "революція гідності" 2014р фінансувалася Заходом, США. Колись Яценюк белькнув , що Польща на свої реформи потратила 20 років, Україна під його керівництвом їх пройшла за пару рокві. Результат сам за себе говорить. В якому економічному стані знаходиться Польща і де ми. А ми в глибокій ж.... .Ти працюй, доживи до жалюгідної пенсії, яку тобі назначить ця держава і тоді ти задумаєшся, можливо. А що ми натворили, українці? 25 років тільки і чути - слава україні, а що далі? Незабувай Кумок - СВІТОМ ПРАВЛЯТЬ ГРОШІ, А Україна з протягнутою рукою, злидні. А злидні нічого не рішають. Вони роблять те що їм кажуть! Твори собі уявну державу! Тільки жити там не зможеш.
Українцю Показати IP 24 Серпня 2016 17:41
Виїжджай нах. Можна в поляків збирати полуницю і чистити курники. Можна в Португалії мішати бетон на будівництві котеджів місцевих багатіїів і спати по 4 години на бетонній стяжці, можна в Італії мити дупи місцевим 90-літнім аборигенам, можна будувати дачі в підмосковї (до речі, лучани там донині працюють), можна в Словенії збирати квіти календули (якраз сезон), можна в Остраві ішачити на старому металургійному заводі часів епохи раннього Відродження. Вибір широкий, навіщо гнусавити?.. Будеш "європейцем", з євро в кишені. Ризикни, навіщо тобі Україна?
українець до Українцю Показати IP 24 Серпня 2016 19:10
ти що не бачиш в якій країні живеш, не цікавишся що пишуть в інтернеті ті на кого ти робиш і тобі хороше. Невже не знаєш, що хочуть тривалість робочого дня не обмежити 8 годинами і кому ти тоді будеш *раку підмивати? Невже не знаєш, що пропонується , що роботодавець буде сам встановлювати розмір мінімальної зарплати. Невже ти, рахуєш, що за мінімальну зарплату можна вижити у цій державі? Невже ще не зрозумів, що в цій державі балом правять гроші, а не Закон. Ви олухи пнетесь в Европу, де ви нікому не потрібні. Европі потрібна Україна така як є -свалка, базар - куди можна пхнути свій непотріб, свою продукцію. Відкрий беньки!
небайдужий до Українцю Показати IP 24 Серпня 2016 21:01
щоб робити всі перечислені роботи,треба бути роботящим, Бо ніхто просто так вам не заплатить не євро,ні рубля. Але видно шо вам відомі ці види праці не просто так,десь ви цим цікавились,щановний.В нашій Україні чесно заробити на життя не може 95% громадян,не мають як навіть виїхати за кордон,якби хотіли.
КУМ Показати IP 24 Серпня 2016 21:32
Гроші дають людині свободу і не більше.Так-це аргумент.Але окрім грошей є набагато цінніші речі.Якщо ви цього не усвідомили,то нам не по дорозі.На щастя,багато людей це зрозуміли.Нехай через кров,сльози,страждання і поневіряння.Але МИ вже повірили в себе і свою державу,НАШУ державу.І сльози під час виконання гімну-великий аргумент.А Слава Україні не банальні слова.
Ілля Показати IP 24 Серпня 2016 21:57
Мало людей було в більшості туди ходить бюджетники бо їх заставляють на такі заходи ходити а по друге ходять ті яким нема що робити хочеться кудись вийти а взагалі одне те й саме кожен рік набридає. ВСі одягають ті вишиванки ніби такі патріоти видно і у маршрутках і на роботі і в закладах інших як один до одного українці відносяться, зазтрість зідає один одного злість брат брата за хату і так далі. І взагалі багато українців на заробітках в цей день то хіба владцям то свято велике о, да. Ті хто накрали і розбудувались в нашій неньці УКРАЇНІ їм свято найбільше. А простим бажаю міцного здоров"я і змін на краще
Всім хто травить укр Показати IP 24 Серпня 2016 22:20
Зарплата 80 $ прожитковий 60$. два роки тому зарплата була 200$ прожитковий 150$ відносно обвалу гривні.адже шановні не піднімається курс долара а ОБЕЗЦІНЮЮТЬ ГРИВНЮ.ото скоро заживем???.ну не беречи до уваги наступного підняття цін на комунальні послуги з 1 вересня.
Аааа! Показати IP 24 Серпня 2016 23:54
Ну це вже край. Для чого ви показуєте обличчя тих маленьких дітлахів з посмішками, якщо вони напевне вже приречені. Я також з початком незалежності був юним, усміхався, вірив, докладав зусиль, до правди, але за 25 років прозрів Мене обходили стороною, мій патріотизм використовувався тільки для картинки Водночас, ті сволоти при кориті, які роблять такі показові заходи, грабують, і нічим не гребують Їх пріоритети - гроші, тьолки, вілли, Мальдіви, а ви дурні і далі ідіть за ідеєю От коли почнуть гинути державні вожді за Україну, на її східних рубежах, виражені у посадах міністрів, депутатів, обласних чиновників, тоді можливо все зміниться А в даний час кого ми хоронимо рядових громадян і не більше Так що, все це по плану влади; народ є ресурс, який буде плесати під дудочку правлячої еліти.
людмила Показати IP 25 Серпня 2016 09:16
Яка незалежність? Ще ніколи Україна не була так залежна від грошей Заходу, Амеріки, МВФ. Наши обранці наробили стільки долгів, що ще нашім правнукам вистачить. Не можна бути незалежним с таким боргом!
українець до людмила Показати IP 25 Серпня 2016 19:47
Підтримую, ще не всім повилазило! Є якась надія на здоровий глузд, хоч і мізерна!
До Ааа Показати IP 25 Серпня 2016 09:18
Згідний на всі 100

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus