USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати Луцькради не вирішуватимуть долю гуртожитку

27 Серпня 2014 12:11
Питання про передачу у міську комунальну власність гуртожитку на вулиці Братковського, 31, не включили в порядок денний сесії міськради з ініціативи міського голови.

Про це йшлося під час 63 сесії Луцької міської ради 27 серпня.

Включити в порядок денний проект рішення про передачу гуртожитку, що на вулиці Братковського, 31 в міську комунальну власність просив депутат Роман Бондарук.

Своєю чергою, міський голова Микола Романюк переконував, що він вирішив не включати питання в порядок денний, тому що, з його слів, відсутні правоустановчі документи на будинок.

Роман Бондарук це заперечив, зауваживши, що статус будинку визначив його власник, який написав заяву, у якій просить прийняти будівлю в комунальну власність, як гуртожиток. Він повідомив, що має звернення до голови ОДА за підписом заступника міського голови Лариси Соколовської, у якому йдеться про те, що будинок є гуртожитком.

«Які ще потрібно документи, щоб визначити його статус? Ви не дасте людям скористатися своїм правом?», - запитав депутат міського голову.

Микола Романюк надалі стверджував, що всі необхідні документи не зібрані, департамент ЖКГ, мовляв, вже третій тиждень займається їх підготовкою.

У першому голосуванні пропозиція Романа Бондарука включити питання у порядок денний не отримала достатньої кількості голосів. Після цього депутат Богдан Шиба просив повторно проголосувати, аргументуючи це тим, що відповідна депутатська комісія прийняла рішення про те, що усі документи підготовлені відповідно до регламенту. Втім, навіть під час повторного голосування, обранці луцької громади вирішили не розглядати проект рішення під час цієї сесії.

Зі слів міського голови, долю будинку вирішать під час наступної, вересневої сесії Луцькради.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
СЛОН Показати IP 27 Серпня 2014 16:36
ай красава Романюк і тут не дав Бондаруку шансів вдруге намахати всіх з гуртожитком ! хватить вже, є один по вул.Ковельській ,3 який братани Бондаруки з депутатом Осіповим А. надали у кредит в Західінкомбанк..................................................................а взагалі для інфо : борг братів депутатів Бондаруків , Осіпова А. та їхніх фірм "Промбуд-6", "Пластіком", "Волинська інвестиційна група" перед Західінкомбанком перевищив уже понад 37 млн.грн. ( несплачені кредити і % по курсу НБУ). Ганьба їм ! Чому прокуратура і слідчі МВС нічого не роблять?! Так чому ?
Правда Показати IP 27 Серпня 2014 19:05
http://www.volyn.com.ua/?rub=32&article=1&arch= читайте тут про цих аферистів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus