USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Дітям вимушених переселенців закуплять проїзні у Луцьку

3 Вересня 2015 10:40
Пільговий проїзд нададуть дітям шкільного віку, аби ті мали змогу їздити в школу. Як запевнили в управлінні освіти, проїзні не будуть давати заможним.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 3-го серпня.

На розгляд учасників засідання винесли Проект рішення «Про забезпечення безплатного проїзду в тролейбусах дітей з АРК та сходу».

Зі слів начальника управління освіти Луцької міської ради Олега Гребенюка, пільгу необхідно впровадити, бо є діти, які приїхали з Криму та сходу України і матеріальний стан їхніх сімей - складний, а це обмежує вільний доступ до навчання.

«Ми склали майновий паспорт сім’ї й дамо проїзні тільки тим дітям, кому вони потрібні. Аналізуючи фінансові можливості вимушених переселенців, ми виходили з того, щоб діти могли доїжджати до навчального закладу. Скільки таких, ми точну цифру зможемо сказати до 5-го вересня. Для прикладу, торік в Луцьку було 129 дітей, але звернулися за безплатним проїздом лише 112», - доповів Гребенюк.

Він додав, що, згідно з попередніми підрахунками, на це потрібно 33 тисячі 700 гривень.

Рішення ухвалили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
мама Наталка Показати IP 3 Вересня 2015 10:52
ну чому так? в мене двое дітей ходять в школу на спортивні секції , маюь досягненя і це ми з чоловіком тяним на 4300 гривень спльного доходу і немаємо затримки по комунальці і нам ніхто недопомагає, а дятям алкоголіків, тунеядця, біженцям держава завжд допомагає.....коли вже почнем допомогу тим хто старається , а неи хто чекає від держави подачок !???????
А до мама Наталка Показати IP 3 Вересня 2015 12:40
Абсолютно правильно! Мабуть так тому Наталю, що нашій державі не потрібні нормальні, законослухняні, працездатні громадяни, цю категорію держава не підтримує, а активно з нею бореться за принципом, "ах ви знову вижили, с....ки, так нате вам ще", зате потрібні всі ті категорії, що ви перелічили, з чого виходить, що й.них дебілів, які і дітей своїх ростять подібним чином, наша держава просто обожнює і всіляко з ними носиться. І відносно біженців теж питання спірне, не фіг було сюди бігти, чесно кажучи, заварили кашу то сидіть там і розхльобуйте, а не вони сюди набігли, а наші хлопці там гинуть, хоча й серед них є різні звичайно.
Анонім Показати IP 3 Вересня 2015 12:34
Звичайна реакція пересічного українця. Дякуйте Богові, що Ви живете у власній квартирі на своїй землі. Доведись Вам бути біженцем -думаю, що не хотіли б Ви тих грошей.
Ага до Анонім Показати IP 3 Вересня 2015 14:08
та власна квартира і не світить ні в близькій ні в далекій перспективі, як і відсоткам п"ятидесяти (це ще мяко кажучи) тих пересічних українців, чи то для вас така новина велика, що кому не посчастило вдало погарувати за кордоном, то живуть (якщо можна так сказати) з батьками, чи мучаться на орендованих, чи позалазили в грабіжницькі іпотеки і позалишались ні з чим.
Анонім до Анонім Показати IP 3 Вересня 2015 15:07
Ці, як ти пишеш, пересічні українці, під танки ЗСУ не кидались і Путіна з війною на свою землю не кликали. Зате тепер їхні чоловіки МУСЯТЬ взяти зброю до рук (бо інакше дезертир), і зі своїх податків біженців кормити. А ці ж самі пересічні біженці могли б руки побламувати таким кликунам з плакатами, а не язик в д..у засунули. Всім тепер важко, і не всі мають власні квартири, але таких преференцій нікому , крім переселенців немає. За 1,5 року достатньо допомогли, щоб хоча б трохи звестись на ноги, а тепер будьте добрі, працюйте, платіть податки, помагайте військовим і будьте вдячні за те, що маєте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus