USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто рубає ялинки в Сокиричах?

27 Грудня 2016 17:12
В районі села Сокиричі Ківерцівського району невідомі рубають ялинки.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив очевидець, який проїжджав автомобілем і став свідком вирубки ялинок. Чоловік переконує, що зрізані дерева – візуально здорові, високі, сягають до 10-ти метрів.

Зі слів місцевих мешканців, каже очевидець, вирубку здійснює сільська рада. Жодне будівництво на цьому місці не ведеться.

Аби з’ясувати, чи законно здійснюється рубка, і чи є на це відповідні дозвільні документи, чоловік звернувся в поліцію з відповідною заявою.

У Ківерцівському відділу поліції ГУНП у Волинській області підтвердили, що отримали таке повідомлення.

Наразі правоохоронці виїхали на місце події для з’ясування обставин.

Нагадаємо, 25 травня факт підозрілої лісозаготівлі виявили активісти партії «Зелений тризуб» у Сокиричівському лісництві. Попри те, що самі працівники запевнили журналістів, що це санітарна рубка, усі дерева були візуально здоровими з рівними стовбурами та зеленими кронами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Порошенко Показати IP 27 Грудня 2016 18:59
О невже спалились,а я думаю кого то привітати піід новий рік у сізо,бачиш но чим в селі займаються без мого відома!Ялинкі вони вирубують!Немає в них дозволів,а голову пора міняти,а то бачиш які наглі в друге не бояться мене і робллять те саме!А шо буде далі?Землі буде ділити?Думаю да!Пора робити порядок вже!
Анонім до Порошенко Показати IP 29 Грудня 2016 02:43
Скоро і до тебе прийдемо хахаха ялинку привеземо!!!!
Слуга Народу Показати IP 27 Грудня 2016 19:17
Я вот это для кого показываю сериал "Слуга Народа"неужели ничего не понятно вам!Скупой платит дважды)Гнать к чертям таких работников с поселка!У вас есть шанс сичяс или никогда!Правду пишут,а что потом будет?Вырублят все и нарозпродают земли таким как по закону Савченко!Не адумались вы8гЧто поменялось или сменится?А ничиво,пока не выжывут корупцыю с поселков!Шановнi дипутати !Та громада! Прошу Вашої допомоги по вживанню заходів з такими головами,оскільки мешканці самі бояться,та нічього без вас невдіють!З повагою Слуга Народу!
Юля) Показати IP 27 Грудня 2016 20:31
Всім привіт!Давно не показуюся)З яйце...Хм)відпочиваю)Ви дивітся мені поліція непідведіть,ато всі прекрасно знають як ви вмієте)Дивіться в оба бо можна й непомітити, як спокусить диявол)Ну все бувайте )
петр Показати IP 27 Грудня 2016 20:48
наперед знаю, що поліція порушень не знайде. НЕ царська то справа в 3,14зді ковирятися,такої служби вже немає, а та що була,здулась.
Анонім Показати IP 27 Грудня 2016 22:41
я знаю хто рубає, то колісник, янукович і путін і його рука, і не розкачуйте лодку
Екскурсовод Показати IP 27 Грудня 2016 22:53
Сокирицька голова вже сьогодні в поліції все порішала... будуть рубати далі...
туту Показати IP 27 Грудня 2016 23:29
«Зелений тризуб» а чого зелений ? правильно , бо любить $$$$$
Анонім Показати IP 28 Грудня 2016 00:14
придурки, дальше так коментуйте гунчик то любить,беріть приклад з "ментів", перекрили трассу і оба -пенсія підвищенна а ви все писаки пишіть,і коментуйте замість того щоб того лісника взяти за одне місце , сьогодні іхав з луцька так ті виродки вже обнагліли що біля траси все вирізають, свинота немає слів, колісник напевне відчуває себе святим зараз
Порошенко Показати IP 28 Грудня 2016 11:24
хай та сучя_ра освітлення краще зробить,або гнати вшию!И хай спиртяку ту шо на розлив без лііцензій яку покриває хай хлепче!квартири дочькам за хабарі купляє!Риббазу розвела вселі!Хліб черствий в магазинахх,пьють на розлив,все поррчяне,сунуть того бидла алкаша сільодку одну,в школах крадуть,бьються,собакі бродячі бродять табунами,забери собі!Ти жж боїшся людей гн*да!Задумайся!Пора тобі пендаля дати і то так далеко шоб летіла !Хамлюга безсовісна
Запам"ятайте Показати IP 10 Січня 2017 17:37
До уваги голови,та сильно блатних, які там тримають собак не на прив"язі і вигулюють без власника і намордника,стосуєця тих у кого хата широка)якщо ваші смердючі собаки будуть кидатись на автомобілі,велосипедистів та на прохожих громадян чи підбігати на небезпечьну дистанцію,увага, будуть відстріляні за небезпеку для життя людини .Щоб потім без притензій.
Дивимось Показати IP 10 Січня 2017 18:28
http://www.radiosvoboda.org/a/27423072.html
Анонім Показати IP 14 Січня 2017 15:27
Хай ще з чорносмердючими чюдіками циганчярами розбиреться,які ширку варять зі слів людей яким вони продають,ніде не працюють і ходять поселу КРАДУТЬ!!!Кажу зразу зловим, ліс недалеко!Або проведем профілактку,заїдем машинами і весело не буде!Буде гаряче ,якщо ті хто у селі живе не випруть їх до свого смердючого кубла .Всі знають, що вони крадуть і мовчять.Думай,як їх до кубла відправити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus