USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Коли Мірзоян вдає із себе «молодого та зеленого». ІНТЕРВ'Ю.ФОТО

23 Жовтня 2013 18:24
Арсен Мірзоян – досить незвичайна постать українського шоу-бізнесу. Людина, яка надає перевагу перебуванню у «тіні» та має власні принципи та переконання. Він повністю втратив слух, проте лікарі-рятівники завдяки протезуванню повернули йому можливість займатись улюбленою справою — музикою.

Так, Волинські Новини не могли втратити можливості поспілкуватись з цим талановитим музикантом і просто цікавою людиною.

Арсен, розкажи, будь ласка, з чим ти до нас приїхав?

Сьогодні виступатиму з новою програмою - «Незручні ліжка». Це вже друга платівка, але будуть пісні і з першої, також абсолютно нові.

Яка пісня для тебе найінтимніша та найближча?

Для мене майже всі пісні інтимні, бо це – історії з життя людей, наприклад, коли в біографії чоловіка невчасно з’являється жінка. Ото тоді й ліжко незручне, і все інше не так. Я заспівав про ставлення до різних ситуацій, але все про одні і ті ж стосунки. А у «Капронових бантах» згадую шкільні роки…



Де вам легше було працювати - у гарячому цеху «Запоріжсталі» чи у шоу-бізнесі?

Хех, на заводі легше. Адже, одне діло, коли ти рухаєшся сам, а інше, коли є керівником робітників. В шоу-бізнесі особисто у мене немає продюсерів та створеного амплуа. Я повинен бути лише самим собою і працювати таким чином, щоб популярність не збивала мене з істинного шляху. Не хочу хворіти «зірковою хворобою», для мене більш прийнятна позиція «темної конячки». Також не хочеться, щоб мене впізнавали на вулиці. Набагато приємніше просто сидіти в кав’ярні і писати тексти.

Після передачі «Свіжа крові» шляхи з нашим Сашком Положинським перетиналися?

Так, він щойно возив мене до Луцького замку, а коли
Сашко приїздить до мене, то любить ходити на Кам’яні могили.



Що тебе надихає на написання власних пісень?

Та усе залежить від ситуації та настрою. Гарний настрій можна побачити у моїх стендапах «95-го кварталу», а іноді переключаюсь на лірику.

Глядач під час виступу - це друг і союзник чи четверта стіна?

Це залежить від пісні. Деколи у піснях дозволяю собі ввійти у нірвану. Тоді для глядача я недоступний.

Ти брав участь у талант-шоу «Голос країни». Чому стільки талановитих учасників, але така мала кількість стають популярними?

Не секрет, що усе залежить від грошей та наявності матеріалу. Проте, коли нема матеріалу, то вже й гроші не врятують.

Власні тексти пишеш сам?

У мене є співавтор, але цих віршів небагато. А взагалі простіше спочатку написати музику, а тоді текст, бо під готовий вірш складно написати влучну музику.

Чому тебе називають бунтарем українського шоу-бізнесу?

У будь-якому шоу є люди, які вважають себе крутими продюсерами, але те амплуа, що вони нав’язують, може зіпсувати назавжди. Вони вважають свою точку зору професійною. А я, поки беру участь у проекті, чомусь змушений вдавати із себе «молодого та зеленого». Та коли уже геть немає компромісу, тоді вмикаю «бидлопакет». Говорю: «Або так, або ніяк». Вони ж кажуть, мовляв, «тебе очікує штраф 30 тисяч гривень за непослух». Але ж це смішно! За такі гроші неможливо зробити навіть нормальний піар!

У тебе є дружина та діти. Важко поєднувати роботу й сім’ю? Чи приходять твої хлопці на концерт до тата?

Звісно, що важко. Мої діти ще не настільки дорослі, аби слухати таку музику.

Не хотів би переїхати до столиці?

Чомусь згадався Положинський, - сміється. Він власним прикладом показав, що жити у Києві - не головне. Це поп-виконавцям потрібен піар, аби засвітитись на якійсь вечірці.

Кого з українських виконавців міг би відзначити?

Я не люблю про це говорити, от якби мене запитали про музику. А щодо відношення до якогось артиста…
Трапляється таке, що воно, падлюка, нічого у житті не робило, увесь час співаючи не свої пісні під чужі тексти. Із нього зробили «цукерочку» і цей горе-артист ще сміє висловлювати власну думку щодо інших…

З якими відомими виконавцями хотів би заспівати дуетом?

Пісня має бути піснею, байдуже з яким виконавцем її будеш виконувати. Якщо вона - реальна «фігня», тебе розцінять як дешевого піарника.

Яку музику слухаєш? Що можна знайти у твоєму плеєрі?

Мені подобається Серж Танкіян із System of a down. Неймовірно щасливий, що вдалось потрапити на його концерт у Києві. Це людина-шедевр, яка представляє власну точку зору. Також бачив, як працює «наживо» Діма Білан. Знаєте, дуже високий рівень, і його музиканти дуже професійні.

То музика для тебе – це бізнес чи заняття до душі?

Більше, все-таки, кайф. А люди самі розуміють, за що вони платять гроші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Zozulechka Показати IP 23 Жовтня 2013 22:31
А запитували про це все дружно учасники прес-конференції))
=) до Zozulechka Показати IP 24 Жовтня 2013 01:33
ну то йпишіть про це дружно)
саша Показати IP 23 Жовтня 2013 22:34
поверніть попередні коментарі!!!
Оля Показати IP 24 Жовтня 2013 10:09
Хай переїжджає жити до нас на Полісся голубе і там співає.Я думаю це не для нього. Його дурні пісні не хочуть слухати його діти, а нашим вони нащо потрібні.Дійсно такий талант,якби не поспілкувалися з цим "світилом" наші б люди втратили багато.Абсурд.
Яна Показати IP 24 Жовтня 2013 11:24
Людина яка називає пісні Мірзояна "дурними", мабуть, сама не дуже вирізняється інтелектом. Ви лише вчитайтеся в його тексти, скільки там філософії, що рідкість для сучасного шоу-бізнесу. Була вчора на його концерті, так це кайф слухати таку музику.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus