USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Лісами, снігами, річками. Чарівна Волинь – на фотографіях лучанина

20 Жовтня 2016 12:14
Лучанин Сергій Палько любить подорожувати і щоразу привозить з мандрівок фотографії.

Нещодавно він розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці світлини, на яких застигла краса нашого краю.

«Фотографії природи і людей Волинського краю, відзняті мною під час подорожей лісами, снігами, річками...», - написав він.

В окремому допису на сторінці фотографа – знімки із Цуманської пущі.

«Два сонячних дні 13-14 жовтня в західній частині цуманських лісів», - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВОЛ Показати IP 20 Жовтня 2016 14:07
ВОЙТЮК ДМИТРО ВІКТОРОВИЧ в Горохові будучи при посаді протягував партію регіонів ...І що далі .... ПРОЛИТО БАГАТО КРОВІ НЕВИНИХ ЛЮДЕЙ , БАГАТО МАТЕРІВ НЕДОЧЕКАЛИСЯ СВОЇХ СИНІВ , ВДОВИ, ЯКІ ПРОЛИВАЮТЬ СВОЇ СЛЬОЗИ НАД СИРОТАМИ НЕ ЗНАЮЧИ ЩО СКАЗАТИ ДИТИНІ ДЕ ЇХНІЙ ТАТО ....ОСЬ ТАК ВОЛИНЬ ПРОВЕЛА "ЛЮСТРАЦІЮ" ТА ЩЕЙ НИНІ ЦЕЙ "діректор" ВИВОЗИТЬ ДЕРЕВИНУ ДУБА ЗА МЕЖІ НАШОЇ КРАЇНИ, ПІД ДОКУМЕНТАМИ "ЛИПОВИЙ - ДУБ" , ТОБТО В ДОКУМЕНТАХ ОДНЕ ПО ФАКТУ ДУБ...ГАНЬБА ВОЙТЮКУ, ХАЙ ЗНАЮТЬ ЛЮДИ ЩО він ЧЛЕН ПАРТІЇ РЕГІОНІВ ЯКИЙ ВИНИЙ В ЦІЙ КРОВІ . ЦЕ ЛЮДИНА ЯКА НЕ МАЄ ЧЕСТІ І ГІДНОСТІ ЗАЙМАТИ ДАНУ ПОСАДУ .....МАВБИ СОВІСТЬ ---ЗВІЛЬНИВСЯ...СОРОМНО, ГАНЬБА .... А те як підприємство працює в даний момент ЗОВСІМ НЕ його заслуга, цього нікчеми
Olden Показати IP 20 Жовтня 2016 21:44
Волинь моя-краса моя...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus