USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанам допоможуть у питаннях соціальної захищеності

14 Травня 2013 19:00
«Гаряча лінія» на тему «Соціальні гарантії сім’ї» діятиме завтра, 15-ого травня, упродовж двох годин
Фахівці готові консультувати всіх охочих щодо соціальних гарантій сім’ї, - про це повідомили у Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У середу, 15 травня 2013 року «гаряча лінія» Телефону Довіри 25-60-42 Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді працюватиме з 14.00 до 16.00.
Під час спілкування із соціальними працівниками можна буде отримати відповіді, що стосуються державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, одиноким матерям, у зв’язку з вагітністю та пологами.

Разом з тим, фахівці готові розповісти що робити, якщо хтось з батьків ухиляється від сплати аліментів, проконсультувати, хто має право на оформлення субсидій та яких дітей оздоровлюють за державні кошти, тощо.

Консультації надаватимуть заступник головного лікаря з медичної частини І рівня надання медичної допомоги Луцької міської дитячої поліклініки Надія Климович, начальник відділу організації працевлаштування населення Луцького міського центру зайнятості Ірина Гурська, начальник відділу призначення державних соціальних допомог департаменту соціальної політики Луцької міської ради Галина Кобук, головний спеціаліст відділу соціальної роботи Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (психологічні консультації) Галина Прищепа, фахівець із соціальної роботи Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (юридичні консультації) Наталія Назарук.

«Гаряча лінія» Телефону Довіри організована в рамках відзначення Міжнародного дня сім’ї.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus