USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьк зустрів дітей з Волновахи

9 Квітня 2015 09:32
Делегація з вісімдесяти учасників з міста Волноваха, що у Донецькій області, прибула до Луцька. Урочиста зустріч дітей та їх супроводжуючих відбулась 8 квітня на залізничному вокзалі міста. Про це інформує Волинська організація партії БПП "Солідарність".

Чимало лучан та представників влади прийшло до потяга, аби зустріти школярів з Волновахи, які тиждень перебуватимуть на волинській землі. Близько сотні синьо-жовтих кульок створювали святковий настрій. Дітлахи ж теж з радістю прийняли дарунки та подякували за них.

На пероні школярів 5-11 класів привітали з гучномовця та побажали гарного перебування у древньому Лучеську. За давньою традицією гостей зустрічали з хлібом та сіллю.

Діти з Волновахи були вражені такою кількістю людей, а також архітектурою вокзалу. Вони розповіли, що дорога була довгою, але цікавою. З вокзалу делегація поїхала до Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького. Там діти познайомляться з родинами у яких будуть жити найближчий тиждень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 9 Квітня 2015 09:37
Цікаво.А їхні батькі нашим солдатам у Волновасі навіть води не хотіли давапти.Для чого ця непотрібна показуха.Ви спочатку нашим дітям допоможіть.Українці це нація терпіл
Волноваха до Анонім Показати IP 9 Квітня 2015 10:03
А вы приезжайте в Волноваху. и посмотрите своими глазами. как к вашим ребятам относятся. Зачем писать то чего не знаете ??????? Это не наша война. а война правительства!!!
Лучанин Показати IP 9 Квітня 2015 09:47
Анонім це діти. Діти не винні ні в чому. Це нам дорослим має бути соромно за те що вони живуть під час війни.
АТОшник Показати IP 9 Квітня 2015 10:35
У Волновасі нас не пропустили, перегородили дорогу і все... мусили вертатись...
Анонім Показати IP 9 Квітня 2015 11:40
Більшість жителів Донбасу ніколи не виїзджала за межі Донецької і Луганської областей. В цьому їхня біда. Вони думають, що цей світ такий як їх забите шахтарське містечко. А така краса, яку показують по ОРТ тільки у Москві. Діти з Донбасу які приїзджали до нас у Карпати були вражені. Мало сказати вражені. Вони просто не уявляли, що є інший світ, не такий до якого вони звикли.
мешканець Волновахи Показати IP 9 Квітня 2015 13:40
це не правда.. особисто я давав нашим захисникам й теплого одягу минулої осіні, також вітягував гумові сапоги навесні, та й мішками для блокпостів допомагав... так, є й люди, схильні до сепарів... але й українці тут теж живутЬ!!!!!
Вася Показати IP 9 Квітня 2015 16:07
Чужих дітей НЕБУВАЄ. і що значить ваші і наші? ми тут на Заході давно очі розплющили чи порозумнішали? віднесись так як хочеш, щоб віднеслись до тебе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus