USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Луцькі шахісти допоможуть важкохворому 2-річному Любчику

5 Вересня 2016 17:53
Перший благодійний шаховий турнір відбудеться 10 вересня у Луцьку. Усі виручені кошти в рамках його реалізації будуть спрямовані на допомогу важкохворому дворічному хлопчику – Любомиру Базельчуку. Про це йдеться на сайті ГО «Фундація розвитку громад» .

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, маленького Любомира із села Рудня Рожищенського району, якому 27 липня виповнилося 2 роки, спіткала тяжка хвороба головного мозку. Дитину може врятувати термінова операція.

Організаторами благодійного турніру з шахів у Луцьку виступає ГО «Фундація розвитку громад» спільно із мережею фітнес-центрів «Інтер Атлетика».

Усіх переможців турніру чекають призи від мережі «Інтер Атлетика» – місячні безлімітні абонементи для занять у будь якому закладі, а також високоінтелектуальні призи від Волинського обласного редакційно-видавничого підприємства «Надстир’я». Крім того, чемпіон турніру отримає додатковий суперприз від організаторів.

Кількість учасників обмежена. Тож для участі необхідна попередня РЕЄСТРАЦІЯ. Крім того необхідно зробити благодійну пожертву – щонайменш 30 гривень.

Час початку турніру 10:00.

Реєстрація розпочнеться о 09:30.

Місце проведення: офіс ГО «Фундація розвитку громад» (вулиця Дубнівська, 15).

Контакти для уточнення деталей: (067) 332-88-02.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus