USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький будинок вчителя перетворять на бібліотеку

5 Жовтня 2015 12:45
У Луцьку приміщення старого РАГСу, що з 1984 року й донедавна належало Луцькій міській профспілці освіти і науки України, відтепер, ймовірно, передадуть на баланс управління освіти Луцької міської ради.

Про передача будівлі «будинку учителя» на вулиці Шевченка, 14 обранці громади розмовляли під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації сьогодні, 5 жовтня.

Так, стало відомо, що за станом на сьогодні приміщення знаходиться на балансі Луцької міської профспілки освіти і науки України.

Вважаючи на те, що після будівництва нового РАГСу по проспекту Соборності у 1984 році приміщення передали профспілкам. Утім, нині вони не можуть утримувати будівлю за кошти з профспілкових внесків. Й, незважаючи на орендарів, помешкання потребує ремонту.

Саме тому нинішні власники будівлі й звернулися до міської ради з проханням взяти вказане приміщення на баланс управління освіти.

Зі слів начальника управління освіти Луцької міськради Олега Гребенюка, нині існує нагальна проблема із «переселенням» бібліотеки ЗОШ №1.

«Після передачі «будинку вчителя» на баланс міськради ми зможемо забезпечити школу №1 належним приміщенням для бібліотеки. Це плануємо зробити до кінця тижня. В цілому всередині будівля виглядає непогано, але на те, аби привести у належний вигляд зовнішній вигляд помешкання, профспілка не коштів не має», - розповів головний освітянин міста.

Тож, члени комісії таку ініціативу підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Учениця Показати IP 5 Жовтня 2015 19:21
А не завелике приміщення для бібліотеки?Краще нехай би там хоча б невеличка частина класів училася, може хоча б трішки школу розвантажили і діти не сиділи на уроках до пів на восьму вечора.
мама Показати IP 5 Жовтня 2015 20:11
Або додали б першій зміні щодня по уроку і тоді дітки мали б два вихідних.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus