USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцький військовий госпіталь зробить операцію, яку на Волині ще не робили

17 Квітня 2015 18:37
Медзаклад готовий взятися за пересадку тазобедреного суглобу травмованому волинянину. Таку складну операцію в області досі не робили.

Про це йшлося під час третього пленарного засідання 34 сесії Волинської обласної ради шостого скликання, яке відбулося вчора, 16-го квітня.

Депутат Роман Карпюк звернувся до губернатора з проханням виділити з бюджету кошти для волинянина, який надихає багатьох, але зараз потребує негайної операції сам.

«Нашої допомоги потребує гарна людина - Михайло Новосад. Він - інвалід першої групи, керівник громадської організації інвалідів. Михайло – спортсмен-візочник, не одноразово представляв нашу область на автогонках, має вищу освіту, допомагає іншим інвалідам. Окрім того, пан Новосад дуже енергійна, позитивна та милосердна людина. Він своїм активним способом життя надихає багатьох людей. Та нещодавно із ним трапилося лихо - він упав і зламав тазобедрений суглоб. Йому негайно потрібна операція, яка коштує 17 тисяч гривень. Попри те, що раніше на Волині таких операцій ще не робили, наші медики готові взятися за справу у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі. Допомога потрібна негайно. Час іде на хвилини», - сказав Карпюк

За те, щоб виділили гроші проголосували 45 депутатів, п’ятеро не голосували.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що команда з Волині взяла участь у двох міжнародних авторалі для людей з обмеженими можливостями на автомобілях з ручним керуванням, які відбудуться цьогоріч у Києві і Чернівцях. Її учасником і був штурман Михайло Новосад.

А торік на луцьких змаганнях з картингу Новосад Михайло посів ІІ місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
аяяй Показати IP 17 Квітня 2015 20:53
А высококлассные специалисты в госпитале есть? Или Хоменко уже умеет такие операции делать.
Роман до аяяй Показати IP 18 Квітня 2015 10:32
Хоменко - это Док с большой буквы и Человек. Каждый должен судит на собственном опыте а не со сплетен других черных душ. Он вернул моего отца, старика-инвалида с того света, когда в другой городской клинике лечащий врач старика уже вынес приговор - не жилец. У меня глаза были на выкате, когда видел то, от чего уже давно отвык - заботу о больном от нянечки до врача а не показуху. И какая забота! Поверьте, тысячи людей уже забыли, что так бывает, когда врач ежедневно лечит, а не прописывает считанные с умного сборника лекарства... Лечит а не калечит!! Дай Вам Бог здоровья и счастья, Александр Николаевич и вашему персоналу. Поклон.
побратим до Роман Показати IP 18 Квітня 2015 23:26
так це повністю заслуга нянечки и врача. Бо саме вони повернули Вашого батька з того світу. Якби за справу взявся Хоменко - невідомо чим би все закінчилося.....
Роман до побратим Показати IP 19 Квітня 2015 09:27
Возможно Вы один из бойцов АТО, лежавших в этом госпитале и помогали моему старику. Такое ведь было! И Вам поклон и большое спасибо.
просто Показати IP 17 Квітня 2015 22:38
А чим вам Хоменко не по добаэться .ДАЙ БОГ ЙОМУ ЗДОРОВЯ ....
Знаю Показати IP 18 Квітня 2015 17:40
В обласній лікарні Менчак такі операції робить уже дуже давно. Там є необхідне обладнання. Менчак - лікар від Бога. Це я можу ствердно сказати зі свого досвіду. Хоча чула багато доброго і про Хоменка.
патріот Показати IP 18 Квітня 2015 22:23
Хто це пише взагалі таку брехню чи може це чергова бредятина від тупого хоменка , такі операції давно роблять у всіх лікарнях Луцька , а госпіталі хоменко просить бюджетних грошей щоб їх вкрасти бо там взагалі ніяких оперцій не робить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus