USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Макаревич зібрав факти, як Росія «встала з колін». ІНФОГРАФІКА

25 Березня 2016 11:55
Російський музикант, лідер групи «Машина часу» Андрій Макаревич показав статистику, що характеризує «вставання Росії з колін».

Макаревич опублікував на своїй сторінці картинку, на якій зібрана така статистика.

Зокрема, там ідеться про те, що за останні 20 років у Росії відкрито 20 000 православних храмів і закрито 23 000 шкіл.

Також там зазначається, що при Путіні в Росії закрили 4 800 поліклінік і стільки ж лікарень.



«В «ситі» роки Путіна добре з друзями-мільярдерами і олігархами, але погано з лікарнями і школами», «В Підмосков’ї позавчора Мінбуд офіційно запропонував будівництво всієї соціалки спихнути на пайовиків. Не зрозуміло навіщо взагалі ми платимо податки», «Все вірно, але все-таки потрібно враховувати спад населення (хіба шкіл стільки не потрібно, можливо). Навчальні заклади об’єднують і укрупнюють. Тобто, тут потрібно бути експертом. А ось у чому точно не потрібно бути експертом, щоб зрозуміти, що справи – по швах, так це кількість лікарень і поліклінік. Це і правда песець», – коментують статистику користувачі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 25 Березня 2016 12:17
УРкаїна іде по тому ж шляху : різке скорочення соціальної сфери, так звана АДміністративна реформа, яка перекладає соціальні конституційні зобовязання держави на плечі місцевих громад. при цьому не створюються умови для залучення інвестицій. бізнес поділений між олігархічними кланами, яким здорова конкуренція не потрібна, оскільки вони мають вплив на політиків-маріонеток, які створюють вигідні для них умови
Дядько Показати IP 25 Березня 2016 17:42
Ха... Шановні, в нас ще гірше! Наведу короткі дані за інформацією Держстатистики: на 1 січня 2016 р. населення України становило 42,7 млн. чол., тобто мінус 10 млн. за 25 років; за 2014 рік зменшення населення становило в середньому 73 тис. чол.; за 2015 рік скорочення вже становило в середньому біля 349 тис. чол.; в січні 2016 року нас стало менше на понад 11 тис. чол. Вдумайтесь, хто і як нами керує. Такі от результати національної політики і це лише статистика, яку подала держава. Що на справді робиться, можна тільки з жахом здогадуватися.
СЛОВ'ЯНИ Показати IP 25 Березня 2016 18:21
Цікаво а Макаревич дуже багато зробив для своєї країни . . . . Краще зверніть увагу на те скільки всього відкрилося . . . . . Скільки Заключили контрактів . . . . І який патріотизм та довіра повернулася до дер. . . . жави та не . . . . тільки . . .
СЛОВ'ЯНИ Показати IP 25 Березня 2016 19:02
А Макар багато зробив для своєї країни . . . . Аааааа. . . . Хай краще покаже що було зроблено доброго . . . . . Сам напевно буде в шоці . . . . . Напевно вже довго $ получає . . . .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus