USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Міліція Волині - проти футбольних фанатів. ФОТО

7 Червня 2013 15:24
На базі Волинського училища професійної підготовки працівників міліції відбулися навчання з тактики протидії груповим порушенням громадського порядку футбольними вболівальниками, - інформують у СЗГ УМВС в області.

Начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук відзначив: «Міліція – це орган, який призначений для забезпечення безпеки і життєдіяльності громадян. Нині можуть виникати масові заворушення, тому ми повинні вміти швидко і правильно діяти у надзвичайних ситуаціях. Адже від оперативності наших дій залежатиме благополуччя громадян».

Варто відзначити, що навчання на базі училища проводяться постійно. Для відпрацювання поставлених завдань залучається особовий склад із усіх міськрайвідділів області та військової частини №1141 внутрішніх військ МВС України. Вони отримують завдання та повинні швидко припинити заворушення, затримати дебоширів і доставити їх до відділу міліції.

Незважаючи ні на втому від тренувань, ні на раптовий дощ, поставлені перед особовим складом завдання були виконані, кажуть правоохоронці, на відмінно.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
апазіцианєр Показати IP 7 Червня 2013 15:31
Проти фанатів чи проти народу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus