USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині готуються зустрічати «гостей» зі сходу

30 Грудня 2014 13:09
Правоохоронці під час новорічно-різдвяних свят працюватимуть у посиленому режимі. Причина цьому – масові гуляння і небезпека на сході України.

Про це йшлося під час прес-конференції в Управлінні МВС України у Волинській області 30 грудня.

Як розповів начальник Управління МВС України у Волинській області Петро Шпига, сьогодні відбулася селекторна нарада за участю Міністра внутрішніх справ. Під час цього особливу увагу правоохоронців звернули на охорону громадського порядку, а головне – виявлення підозрілих осіб, які можуть становити небезпеку для суспільства.

Так, із 1 по 4 січня, а також із 7 по 11 січня – під час відзначення державних свят, міліція Волині праюватиме у посиленому режимі. Зі слів Петра Шпиги, 50 % особового складу будуть виконувати свої функціональні обов’язки щодо забезпечення громадського порядку і недопущення дестабілізації в країні в цілому.

«Будемо контролювати усі масові заходи, щоб вони відбувалися у правовому полі. Через військові дії на сході, будемо посилено контролювати переміщення людей по області, можливі ввезення і перевезення вибухівок та інших вибухонебезпечних речовин та предметів. Хоча ця робота триває постійно. Правоохоронці особливо ретельно будуть перевіряти транспортні засоби, осіб, які переміщуватимуться залізничним сполученням. Тобто перевірятимемо документи, валізи, сумки, а також будемо з’ясовувати причину візиту на Волинь», - пояснив пан Шпига.

Як розповів заступник начальника УМВС в області Анатолій Шумик, громадські формування теж будуть залучені до забезпечення правопорядку на території області. Зокрема, це - «Варта порядку», недержавні охоронні структури, резерв працівників міліції, а також нацгвардійці.

«Що стосується громадських формуваня, які самовільно захочуть наводити порядок на місцях, то таких неправомірних дій ми не допустимо. Сьогодні ще буде нарада, де ми скоординуємо власні дії з громадськими правоохоронцями, визначимо старших для формування патрулів. Не буде анархії, вривань у заклади відпочинку. Неправомірних дій не буде», - запевнив пан Шумик.

Також, з його слів, планується 805 новорічно-різдвяних богослужінь на території області. Тому 480 міліціонерів будуть забезпечувати громадський порядок під час цих подій.

Наразі, зі слів правоохоронців, вони збирають усю інформацію про події в області у новорічно-різдвяний період.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 30 Грудня 2014 16:18
А при чому тут гості зі сходу?
не пацик до Анонім Показати IP 30 Грудня 2014 17:01
а він ще нехенерал-дивно ? шо сье стало ?
Не Шпига до не пацик Показати IP 30 Грудня 2014 18:08
Як такі як ти захерали! Май повагу до людей!
НІНА ЛОГІКА Показати IP 30 Грудня 2014 18:55
І нехай переселенці області по наводці наших же з вами співгромадян "розводять" на гроші наших людей, телефонуючи їм і говорячи, що з рідною людиною щось сталось. А міліції фіолеово!
ДО ШПИГИ Показати IP 31 Грудня 2014 02:33
НЕ ЗАБУДЬДЕ ДЕШЕВОГО ПАЛИВА ВОГ ВИДІЛИТИ ПРОСТИМ МІЛІЦІЯНТАМ ,ЩОБ СОПЛІ НЕ ПУСКАЛИ НА МОРОЗІ, А САМІ КОНТРОЛЮЙТЕ ПОРЯДОК, КРУГЛОСУТОЧНО НЕ В САУНІ А НА РОБОЧОМУ МІСТІ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus