USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На луцькому пляжі буде пост рятувальників

18 Грудня 2014 17:52
У Луцьку планують зробити другий міський пляж для купань з рятувальним постом. Кажуть, що це необхідно, адже там втонули вже троє людей.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 18-го грудня.

«У нас є пляж у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, а ще потрібно зробити на Теремнівських ставках, бо там за три роки втонули троє людей. Нам необхідно на Програму 647 тисяч гривень на 5 років. Це десь 110-130 тисяч гривень на рік. Кошти йдуть на обстеження дна, навчання рятувальників, на зарплати для них, для закупівлі відповідного обладнання. Ми вже врятували 7 людей, які тонули, це теж вартує того», - інформує начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Юрій Кирилюк.

Окрім того, каже посадовець, матроси-рятувальники проводять й активну роз’яснювальну роботу, щоб люди не пиячили біля води.

Так, члени профільної комісії одноголосно підтримали проект рішення «Про Програму організації рятування людей на водних об'єктах міста у літній період 2015-2019-х років» й рекомендують його ухвалити під час сесійного засідання.

Як зазначає начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради, сезон купання буде тривати з 1-го червня по 31 серпня. Впродовж цього періоду на кожному пляжі працюватимуть по 6 рятувальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Изя Шнеерсон Показати IP 18 Грудня 2014 18:02
Так и будет прямо завтра.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus