USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині поблизу залізничної колії знайшли мінометну міну

24 Квітня 2015 18:30
Мінометну міну часів Другої світової війни виявлено на залізничному перегоні «Рафалівка-Чарторийськ» Волинської області на відстані близько 7 метрів від залізничної колії.

Про це повідомили у прес-служба УМВС України на Львівській залізниці.

Під час проведення ремонтних робіт працівником залізниці виявлено небезпечну знахідку. Чоловік одразу ж повідомив правоохоронців. Підозрілу знахідку оглянули фахівці і відвезли в безпечне місце.

Групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС у Волинській області мінометну міну вивезено на полігон в селі Комарове, Маневицького району, Волинської області для знищення. Затримки руху поїздів не було.

У разі виявлення вибухонебезпечного предмету одразу повідомляйте правоохоронні органи. Вибухонебезпечні предмети не можна брати в руки і тим більше намагатися розібрати або розвести над ними вогонь.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Квітня 2015 21:27
Или я слепой или это авиационная бомба, а не мина. И форма корпуса и закрылки соответствуют авиационной бомбе. В детстве я на них насмотрелся и наигрался по самые уши.
Анонім до Анонім Показати IP 25 Квітня 2015 16:19
1. Слепой 2. Гугл в помощь 3. В детстве тебя дурили взрослые дяди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus