USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині провели в останню путь бійця Анатолія Онищука

6 Червня 2016 11:26
Демобілізованого військовослужбовця 80-ої аеромобільної бригади Анатолія Онищука з села Городині вчора провели в останню путь. Про це повідомляє Район.Рожище.

Чоловік рік боронив цілісність нашої держави на Сході України. Демобілізувався 12 квітня цього року. Але страшне горе спіткало нашого земляка вже на мирній землі. Його серце зупинилося, але він вічно житиме в серцях близьких та рідних йому людей, в пам’яті односельчан та тих, хто як і Анатолій зі зброєю в руках відстоював мир на рідній землі.

Вчора, волонтери «Чорного тюльпану» привезли з Луганщини на Волинь померлого демобілізованого військовослужбовця. Односельчани зустріли Анатолія Онищука зі свічками у руках.

Труну із померлим бійцем побратими несли на руках, аби віддати останню шану товаришу.
Анатолія Онищука похоронили на сільському кладовищі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сусідка. Показати IP 6 Червня 2016 12:43
Щире співчуття дружині , а особливо синочку, який так виглядав татка з АТО, а також рідним та близьким покійного.. Вічний спокій душі...
МИХАИЛ Показати IP 7 Червня 2016 15:10
ВЕЧНАЯ ПАМЯТЬ ТЕБЕ БРАТ МОЙ МОИ ИСКРЕНЫЕ СОБОЛЕЗНОВАНИЯ РОДНЫМ И БЛИЗКИМ.МЫ ПОМНИМ ТЕБЯ И БУДЕМ ПОМНИТЬ. БРАТ МИХАИЛ СЕЛО ЗАЛУЖЬЕ ВЛАДИМИР ВОЛЫНСКОГО РАЙОНУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus