USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині замість багатьох малих шкіл створять одну велику

14 Грудня 2015 10:18
Об’єднання малочисельних шкіл Любомльського району відбудеться у селі Головно Волинської області.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 14 грудня, повідомив голова Волинської ОДА Володмир Гунчик.

Так, з його слів, в цьому населеному пункті Волинської області застосують принцип об’єднання малочисельних шкіл району і створять базову школу з відповідними програмами і матеріально-технічним забезпеченням.

«Це забезпечення повинне бути таким, аби рівень підготовки вчителів і безпосередньо загальний рівень школи був гідним. Саме тому я відправив в п’ятницю відповідний лист на адресу Міністерства фінансів, однак, якою буде відповідь, достеменно сказати не можу», – резюмував Гунчик.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що з 2017 року відбудеться припинення фінансування малочисельних освітніх закладів з обласного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
111 Показати IP 14 Грудня 2015 12:00
Удачі. Вже Яник колись хотів так подуркувати - і де він зараз.
303 Показати IP 14 Грудня 2015 13:28
Де***и вірять в перемогу
Анонім Показати IP 14 Грудня 2015 14:28
Ну, а ви скажіть,як можна фінансувати 5-3 учнів в класі. Це ж смішно. Полішучня уся багата,вони з діда-прадіда тільки по заробітках,ніколи не держалися своєї землі.Кочівний народ.От хай і возять діток до найближчої шкли, або наймають учителів та вчать приватно.Ми ж уже в Луцьку здаємо дітей у приватні школи,бо дежавна шкоал дорожча за приватну,деруть директори бабло страшенно без ніякого обліку. А самі стають мільйонерами,будують віли, купують машини.Хто спитав директора школи, при такій,як уних зарплаті,де взяв такі статки.
Анонім до Анонім Показати IP 14 Грудня 2015 23:49
Які приватні школи? Закриття шкіл, хай і малочисленних, це крок назад. Школи завжди були на утриманні бюджетів. Так хай держава розвиває освіту, а не згортає її. Податки збільшуються,кредити беруться, а скрізь тільки й говорять про нестачу коштів. Це ж обман, над нами, людьми, знущаються. Навіть за "злочинної" радянської влади школи розбудовувались, був лозунг "освіту в маси", пригадайте лише "избы-читальни" в селах.
Я там був Показати IP 14 Грудня 2015 15:04
Надіюсь, заодно і дороги поремонтують, адже не всі у селі мають коні, щоб ними возити діток на навчання. (абтобуси довго по такій дорозі не наїздять)
до редакції Показати IP 15 Грудня 2015 21:55
Головне це селище міського типу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus