USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині перевірили стихійні ринки

31 Серпня 2012 12:26
Ковельські ветеринари виявили на міському стихійному ринку 12 випадків порушення умов торгівлі та вилучили майже 25 кілограмів потенційно загрозливої для здоров’я продукції.

Про це інформує «AgroNews».

Порушення умов торгівлі державні інспектори ветеринарної медицини зафіксували під час проведення перевірки торгових точок на Центральному та Привокзальному ринках у Ковелі.

Тож, у 12 місцях реалізації продовольчих товарів були порушені вимоги ветеринарного та санітарного законодавства. Ветеринари вилучили 24,45 кілограма харчових продуктів, які могли зашкодити здоров’ю споживачів.

В результаті 6-и проведених перевірок 24 особи притягнули до адміністративної відповідальності за порушення ветеринарно-санітарних правил. Окрім того, їх оштрафували на загальну суму 1 836 гривень.

Ветінспектори також вилучили 17 кілограмів тваринницької продукції, яку продавали без супровідних документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus