USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Невідомі побили головного редактора «Бізнес Цензора»

26 Липня 2016 17:05
Двоє невідомих у понеділок, 25 липня, в центрі Києва побили відомого журналіста, головного редактора видання "Бізнес Цензор" Сергія Головньова.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

"Учора після роботи йшов Костянтинівською в бік Контрактової. Напали два типи. Один ішов попереду в капюшоні, прикриваючи обличчя рукою, косив під п'яного. Інший - позаду. Порівнялися, подачі з двох боків. Повалили на землю, відбуцали протягом хвилини й утекли. Мабуть, пасли від офісу", - повідомив він.

Ні торби, ні телефону в журналіста не забрали.

"Найприкріше, що не розумію, яка причина? З огляду на десяток тем, над якими працював протягом останнього місяця, можна скреативити 3-4 найменш параноїдальні версії. Але пишемо-то ми не звинуваченнями, а просто факти подаємо. Тим паче, ніколи не відмовлявся давати думку згаданих у тексті осіб. Шановні замовники, ви хоч напишіть з фейкового акаунту, чого хотіли? Я ж не самогубець і слова розумію", - написав Головньов.



Нагадаємо, що минулого тижня в центрі Києва вбили журналіста Павла Шеремета. Перед тим із ножем напали на головного редактора Forbes Woman Марію Ридван.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хто Показати IP 26 Липня 2016 17:32
Янукович чи Путен дотянувсь?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus