USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку можуть з’явитися нові сквери

19 Лютого 2016 08:00
У Луцьку націлилися офіційно визнати три нових сквери. Таке рішення дасть можливість зберегти у подальшому зелені зони від забудови.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово–комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 17–го лютого.

Директор КП «Парки та сквери міста Луцька» Анатолій Трикуш розповів, де саме буде рекреаційна зона для лучан та гостей міста.

«По проспекту Волі, навпроти гімназії № 4, сквер уже побудували та впорядкували. Другий – навпроти філармонії теж більш–менш приведений до ладу. Зараз плануємо офіційно визнати ще сквер між будинками по проспекту Соборності, 37–37а, 37 б і Храмом Всіх Святих Землі Волинської», - розповів Анатолій Трикуш.

Відповідний проект рішення підтримали члени профільної комісії та рекомендують його депутатам ухвалити під час чергового засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
!!! Показати IP 19 Лютого 2016 17:43
а шашлики там можна буде смажити??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus