USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Онкодиспансеру подарували 55 телевізорів – у кожну палату

28 Жовтня 2016 12:03
Волинський обласний онкологічний диспансер отримав у подарунок 55 телевізорів від благодійного фонду «Відродження». Вручення техніки відбулося у лікувальному закладі 28 жовтня, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Тепер плазмовий телевізор буде у кожній палаті онкодиспансеру. Адже тут якраз 55 палат. Головний лікар обласного онкодиспансеру Людмила Бубенова розповіла, що очолюваний нею заклад співпрацює із благодійним фондом «Відродження» Володимира Мунтяна вперше. Утім, сподіваються, що не востаннє.

Вона розповіла, що наразі на стаціонарному лікуванні – 180 хворих, тож телевізори робитимуть їхнє перебування у закладі трохи комфортнішим й нагадуватимуть домашні умови. З нагоди вручення подарунків до диспансеру приїхав і заступник начальника управління охорони здоров’я Волинської ОДА Іван Грицюк.

«Вдячні вам за увагу до проблем онкології. Для Волині вони теж особливо актуальні, тож сподіваємося, що і наша область стане для вас територією для благодійності», – висловився він.

Представник благодійного фонду «Відродження» Вікторія Чорня розповіла, що вартість переданих телевізорів – понад 220 тисяч гривень. Але у цю суму не врахований монтаж, який теж здійснюють благодійники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus