USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Опитування у Жидичині: з ким об’єднуватися

31 Серпня 2015 17:17
Результати референдуму у Жидичині Ківерцівського району оприлюднили в Офісі реформ у Волинській області.

Так, у Жидичині Ківерцівського району здійснили масштабне опитування, аби виявити, з ким люди бажають об’єднуватися.

Нагадаємо: ще 5 серпня під час зустрічі з громадою експерт Офісу реформ Оксана Урбан запропонувала максимально опитати місцевих жителів щодо того, як вони бачать майбутнє своєї громади, тобто із ким бажають об’єднуватися.

Тож із 28 до 30 серпня на території сіл Жидичин, Кульчин та Липляни провели масштабне опитування. Участь у ньому взяли 1730 виборців (це – 72,7%). Було запропоновано 5 варіантів для вибору.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЩО ОБІЦЯЮТЬ ЖИДИЧИНУ ЗА ПРИЄДНАННЯ ДО ЛУЦЬКА

За те, аби об’єдналися Жидичинська та Озерцівська сільські ради Ківерцівського районуну, проголосували 1075 людей (62,2%.

Об’єднатися з Луцьком виявили бажання 567 респондентів (32,7%).

Так, як це передбачено у Перспективному плані (громада із центром у селі Маяки, до котрої приєднуються Рокинівська та Жидичинська сільські ради) тепер прагнуть жити лише 12 мешканців (0,7%).

«За» об’єднанню з центром у Ківерцях віддали 44 виборці (це – 2,6%).

Не підтримали жодного варіанта 32 людей (1,8%).

– Звісно, це – просто масштабне опитування, юридичної сили такий референдум не має. Але це – реальна картина, чого хочуть люди, – наголосив Жидичинський сільський голова Олег Данкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus