USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

«Паспортному столу» на Волині не вистачає кадрів

29 Липня 2016 23:50
Уже півроку як у Любомлі працює районний сектор Управління Державної міграційної служби України у Волинській області. Проте у секторі кожного дня збільшується кількість громадян, які хочуть отримати адміністративні послуги, а працівників лишень двоє. Одним із них є сам начальник районного сектору.

Про це інформує «Кордон».

Загалом держслужбовці виконують за день чимало роботи. Зі слів начальника Олександра Охманюка, досить часто доводиться затримуватись на роботі, аби встигнути зробити усі документи для громадян.

“До квітня ми ще й реєстрували та знімали з місця проживання, проте, на щастя, цю послугу нині виконують органи реєстрації, якими тепер є сільські, селищні, міські ради. А документи кожного громадянина відрізняються: комусь терміновий паспорт, комусь закордонний, комусь чіповані документи тощо. Крім того, ми ще й контролюємо за прописками в усіх сільських радах Любомльського району”, – зазначив Олександр Охманюк.

Працівники вже майже звикли до постійних нарікань клієнтів, але нічим зарадити не можуть, оскільки не вистачає ще хоча б одного спеціаліста. Відповідно до ЗУ “Про адміністративні послуги” прийомний час документів повинен бути навіть і під час обідньої перерви. Якщо працівників двоє, то один обідає, а один – приймає документи.

За видатками Любомльський районний сектор замикає п’ятірку лідерів після порівняно великих міст області. Хоча зрозуміло, що у Любомлі найменше працівників. Державне мито за виготовлення закордонного паспорта у сумі майже 200 тисяч гривень надходить у бюджет Любомльської міської ради.

Нині уже декілька днів стажується працівниця, тобто є ймовірність, що у секторі буде працювати ще один держслужбовець. Чому така ситуація з кадрами у Любомльському секторі – питання залишається відкритим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
сусіда Показати IP 30 Липня 2016 00:05
Сашко я ж тобі казав - занеси доляху Вані то порішає, а за так він із жінкою своєю мабуть і спати не ляже :))))
Анонім Показати IP 30 Липня 2016 12:04
Та да. Спробуйте влаштуватись, що в паспортні столи, що в центри надання адмінпослуг. Май тихлч диплом юрфаку ЛНУ чи ще якогось престижного вузу. Ніфіга не пройдеш. Бо всі місця тримають для родичів
Shasta Показати IP 30 Липня 2016 23:25
Тому що Ваня всі гроші які б мали йти на зарплату працівникам собі в карман пригріває. Вот і машинку купив нову і нарешті приодівся, а то ходив в зарльованій одній сорочці. То й по ресторанах можна його побачити частенько. а за корупцію йому ніхто нічого не пришиє, давно би вже прокуратура його б закрила так як і ту білявку його подругу з луцького району. Закрити ту шарашкіну контору давно треба було б, всіх зкоротити. А тоді знову робити прозорий конкурс і брати нормальних адекватних людей.
ххх до Shasta Показати IP 2 Серпня 2016 14:04
напевно тебе душить жаба тоже найшла корупціонера!! лучше чим п.....ти роботою зайнялась!!
мастер до Shasta Показати IP 4 Серпня 2016 19:22
корупцію не пришивають але і не назначають як бачите. видно слабо ваня просить жінку шоб покалякала з падругою (губернскою женою) . хотя може як пишуть знающі (сосєдув пост) тариф на обслуживаніє жінки апаратом поставив високий тариф
сусіда Показати IP 4 Серпня 2016 19:14
ооо. а ось і ваньок під кодом ххх виліз. Привєт братан!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus