USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Перший в Україні молитовник для незрячих презентують у Луцьку

28 Січня 2016 14:30
Презентація першого в Україні молитовника українською мовою шрифтом Брайля для незрячих відбудеться у Луцьку в понеділок, 1 лютого 2016 року в Трапезній жіночого монастиря Святого Василія, що біля Собору.

Початок презентації о 16:00 годині, - повідомляють організатори.

З благословення Святійшого Патріарха Філарета Синодальний відділ соціального служіння та благодійності УПЦ Київського Патріархату «Eleos-Ukraine», відділ організації благодійності та соціального служіння Волинської єпархії УПЦ КП, Волинський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації людей з інвалідністю по зору «Генерація успішної дії» зібрали кошти та видали 400 молитовників шрифтом Брайля.

Раніше Інформаційне агенство Волинські Новини писало про те, що на Волині зібрали достатньо коштів на друк молитовника, а наразі надруковані перших 400 примірників. Перша презентація відбулася у Києві.

На презентацію запрошені: Отець Віталій Собко,Голова інформаційно-видавничого центру Волинської єпархії УПЦ КП; Валерія Лесюк, представник Волинської єпархії УПЦ КП; Віталій Ткачук,Голова Волинського осередку Всеукраїнської громадської організації людей з інвалідністю по зору «Генерація успішної дії» та члени і активісти ГО «Генерація успішної дії».

У презентації візьмуть участь благодійники, які долучились до акції.

Незрячі прочитають молитву українською мовою за мир та злагоду в Україні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus