USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Попри незгоду людей на Горохівщині закриють 5 шкіл

16 Червня 2016 13:49
П’ять сільських шкіл закриють у Горохівському районі, - інформує «Вголос».

Учора, 15 червня, відбулася позачергова сесія Горохівської районної ради. Основним питанням порядку денного був проект рішення про надання депутатської згоди на реорганізацію та ліквідацію загальноосвітніх шкіл l ступеня – сіл Красів, Диковини, Хмельницьке, Пілгани, Довгів, I-II ступеня – сіл Мислині, Жабче та реорганізація ЗОШ I-III ступенів сіл Колодеже і Новосілки.

Ініціатором такого рішення виступила Горохівська райдержадміністрація на чолі з Любов’ю Матвеєвою.

На сесію прибули майже всі громади сіл, які потрапили під ліквідацію шкіл, а також сільські голови, вчителі, батьки. Внаслідок тиску громади вдалося зняти питання ліквідації шкіл I-II ступенів сіл Жабче і Мислині, а також реорганізації шкіл I-III ступенів сіл Колодеже й Новосілки.

Однак більшістю голосів депутатів Горохівської районної ради все ж школи І ступеня ліквідували. 1 вересня не пролунає перший дзвінок у початкових школах сіл Красів, Диковини, Хмельницьке, Пілгани та Довгів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читачам Показати IP 16 Червня 2016 13:52
а де наш хвалений укроп, нема на чому піаритись ????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus