USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Шацькі лісівники повідомили про тиск з боку Олександра Кватирка

6 Квітня 2016 16:52
На блокування роботи підприємства з боку тимчасового виконувача обов’язків начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства нарікають працівники Шацького учбово-дослідного лісового господарства.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією 6 квітня.

З листом щодо тиску на керівника звернувся трудовий колектив Шацького учбово-дослідного лісового господарства.

Як повідомив голова комісії Анатолій Вітів, тиск чинить т.в.о. начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко. Він повідомив, що стосовно Олександра Кватирка триває вже третє кримінальне провадження, але посадовець дозволяє собі чинити тиск на колектив підприємства. Анатолій Вітів розповів, що дивним виглядає те, що одіозний посадовець досі перебуває на посаді.

У листі, який підписали 40 працівників, йдеться про те, що працівники ДП «Шацьке учбово-дослідне лісове господарство» глибоко стурбовані ситуацією щодо проведення перевірки на підприємстві з метою усунення з посади директора Петра Ткачука. У зв’язку з постійними перевірками, які не припиняються, підприємство не може зосередитися на виконанні поставлених завдань та дотриманні виконання виробничо-фінансового плану. Це може призвести до невиконання робіт з лісовідновлення та лісорозведення, не забезпечення охорони та захисту лісу, невиконання виробництва та реалізації продукції, невиплату заробітної плати та податків усіх рівнів. Оскільки попереду лісокультурна кампанія, пожежонебезпечний період, що потребує значної уваги, працівники підприємства не можуть витрачати час на супровід перевіряючих спеціалістів.


Олександра Кватирка просили розблокувати роботу підприємства, застерігаючи, що працівники можуть вдатися до більш радикальних заходів на захист свого керівника.

Як повідомив член комісії Костянтин Зінкевич, лист написали ще у березні, а нині керівник підприємства вже звільнений з посади. Анатолій Вітів зауважив, що чоловік перебуває на лікарняному і йому невдовзі робитимуть операцію, тож підстав для звільнення наразі немає. Зі слів голови комісії, Олександр Кватирко вважає Волинь своєю вотчиною.

У підсумку, члени комісії вирішили направити лист від комісії у Держлісагентство щодо звільнення Олександра Кватирка з посади у зв’язку з його неправомірними діями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
бе Показати IP 6 Квітня 2016 17:01
кватирко через суд ще вам покаже .де раки зимують!
Лісівники до бе Показати IP 7 Квітня 2016 00:56
Кватирко порядний , відповідальний, толерантний керівник. Вітів, досить "махати кулаками" - час Свободи в лісовій галузі "промайнув" - здобутки ми всі відчули. Досить пи,,,ти. Дайте працювати людині, а в лісовій галузі дисципліна це основа.
коханка Показати IP 6 Квітня 2016 17:22
скільки можна травити мого Сашу? він вже втратив 5 кг ваги!
Ігор до коханка Показати IP 6 Квітня 2016 21:13
А хто його коханка ? Як її ім'я та прізвище ?
Василь Показати IP 6 Квітня 2016 17:39
Складається таке враження що таки Кватирко руйнує старі "схеми
укроп до Василь Показати IP 6 Квітня 2016 22:37
Він навпаки блокує тих хто валит старі схеми.
Лісівники до укроп Показати IP 7 Квітня 2016 00:57
Старі схеми давно зруйновані Свободою.
Луцьк Показати IP 6 Квітня 2016 18:00
Вітів, це малограмотна особа і тим більше не волинянин. Гнати його з Волині. Ль вівці це вороги України.
ме Показати IP 6 Квітня 2016 18:12
як петеушник може керувати комісіею
ромик Показати IP 6 Квітня 2016 19:36
Вiтiв i Ткачук (директор лiсгоспу) однопартiйцi свободiвцi, от i обiженi а то, що на мiлiон збиткiв державi, то цi горе - керiвники замовчують.
Шацьк Показати IP 6 Квітня 2016 19:59
Ткачук безпартійний.Мільйон-бутафорний.
Сергій Шацький Показати IP 6 Квітня 2016 21:47
Я не знаю хто такий Кватирко але Петра Петровича Ткачука в Шацькому районі знає дуже багато односельчан.Він порядна і чесна людина, побільше б нам таких як він. На скільки нам відомо з Маневич в Шацьк прибиваються тільки хапуги і злодюги і такі що розвалюють такі господарства в районі як "Венське"... . А таким як "ромик" і "Василь" (хочу сказати), якщо не знаєте людину то краще помовчіть. Складається враження що Кватирко в Шацький лісгосп хоче "запхнути" свого "молодшого коллегу" з Маневич. На мою думку в Шацьку нам вистачить одного Жмурка ( правда вишкіл також проходив в Маневичах). Як будь то в Шацькому районі не може бути керівником хтось із місцевих.
Лісник Показати IP 6 Квітня 2016 22:02
Чекушку треба давно посадити ,разом з його босами Колісниками ., на років 20 без суду і слідства!!!!
олег Показати IP 6 Квітня 2016 22:18
кватирко - це гімно волинського краю.
правда Показати IP 6 Квітня 2016 22:21
кватирко-шоб ты здохххх
лісник люкс Показати IP 6 Квітня 2016 23:21
правда і олег - повністю вас підтримую
укроп Показати IP 7 Квітня 2016 05:33
Скількі скандалів а толку нуль.
Лісник Показати IP 7 Квітня 2016 10:08
Шановні колеги лісники,я знаю особисто наскільки підла, нагла,брехлива людина кватирко,довелось працювати в Цумані коли він був директором,знаю скільки він вирізав найкращих сосен для будинків з дикого бруса без відводів,лісорубочних білетів,як він особисто приводив злодюг красти дуба,а потім хотів усе повісити на лісника,як він заганяв ліс фірмі КонстантаМ,а потім заставляв лісника приймати той ліс назад,ніби фірма його повернула, і цей список з його діянь можна продовжити,але й так зрозуміло ,що це злодій вищой марки,відкриті кримінальні провадження про мільйонні розкрадання,та й як людина він гівно,правду тут пишуть,нормальних керівників і порядочних людей хоче всіх позвільняти.а понаставляти сраколизів, які без заперечень будуть виконувати його злочинні вказівки,щоб цьго не сталося,давайте всі разом не виконувати його команд,зберемось на Луцьк зробимо люстрацію як Шершуну,повикидаємо його ставлеників по лісгоспах і поставимо в цьому питанні крапку,а якшо будем трястися за своє робоче місце то втратимо і роботу і за три роки й ліс,а кватирко і його команда за цей час зароблять мільйони та будуть з нас сміятися.Досить писати тут коментарі.Банду геть!!!
той що в скалі сидит Показати IP 7 Квітня 2016 11:43
Петро Ткачук - нормальний мужик. Респект. Може не ангел з крильцями. Але просто видно ЛЮДИНУ З ПРЯМИМ ХРЕБТОМ. А невже знов всяке гі*но вилазить СКРІЗЬ З ЩІЛИН???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus