USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сім'ї загиблого волинського бійця відмовилися продати пільгові квитки

27 Липня 2016 13:48
Багатодітній родині загиблого героя АТО Олексія Шепелюка відмовились дати пільгові квитки на рейс Нововолинськ — Київ о 22.30.

У дорогу жінка з дітьми мала вирушити завтра, - повідомляє Нововолинськ діловий.

Вдова майора Шепелюка Марина за ці майже два роки чекання і втрати ні на що нікому не скаржилась. Нікого ні про що не просила. Дітей ставить на ноги самотужки.

Її чоловік Олексій не вийшов з-під Іловайська. 24 серпня 2014 року був останній дзвінок десь із Дзеркального. Вона вірила у його повернення аж до останнього висновку експертизи.
Цими днями Марина Шепелюк брала квитки на автостанції в Нововолинську. Жінка планує відвезти дітей на оздоровлення. Показала посвідчення у касі та сподівалася на знижку.

Однак касир виписала квитки за повну ціну, мотивуючи тим, що на цей рейс квитків немає.
На що пані Марина зауважила, що у квітні на цей рейс їй продали пільгові квитки. То їй повідомили, що пільги передбачені лише на ранковий рейс, а на вечірній – ні. Мовляв, багатодітних на цей рейс за пільгами не беруть. Коли ж жінка запитала, чи продадуть їй з дітьми пільгові квитки, як родині загиблого учасника АТО, то їй також відмовили.
«Спеціально для касирів, начальника автостанції, водіїв і перевізника. Це діти Героя. Це родина Героя. Вам має бути за честь допомогти їм хоча б із квитками», - наголошують журналісти.

Як зауважує видання, рейс на Київ із Нововолинська о 22.30 обслуговує Володимир-Волинське АТП 10707.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
До керівників касирш Показати IP 27 Липня 2016 13:57
Якщо вона ще працює, а Ви спостерігаєте без відповідних рішень, то грош ціна Гунчику, Саганюку, Сапожнікову та цілій братії їх підлеглих, які тільки надувають щоки, які вони важні! Позор нашій владі... Моліть бога, щоб простив Вас за таку поведінку!
А Показати IP 27 Липня 2016 14:02
А треба к*зла Мирку в АТО, от тоді наведе порядок з пільговим перевезенням. А то рецепти грибної юшки на "Тиблоїді" розписує.
Анатоль_ Показати IP 27 Липня 2016 14:11
Ганьба!
волинянка Показати IP 27 Липня 2016 14:15
Негайно потрібно вжити заходи щодо касирів та керівництва автостанції! Це дітки нашого захисника! Як можна так не по-людськи відноситись до сімї справжнього Героя України? Потрібно вжити такі жорсткі заходи владі, щоб іншим було зась! А я від імені волинян прошу вибачення перед мамою та її дітками за бездуховність та тупість, безсердечність та топтання найдорожчих людських цінностей працівниками автостанції!
123 Показати IP 27 Липня 2016 14:19
цинізм бариг - автоперевізників просто зашкалює .а відсутність контролю з боку влади - вже просто обурює-скільки можна на це споглядати зі сторони,
Лучанин Показати IP 27 Липня 2016 14:38
Це вже не перший випадок такого відношення до пільговиків.Зовсім недавно водій цього ж АТП відмовився пускати в автобус учасника АТО з пільговим квитком.Це що ж виходить,для АТП 10707 ДІЮТЬ ЗОВСІМ ІНШІ ЗАКОНИ,НА НИХ НЕ МОЖЕ ВПЛИНУТИ ОБЛАСНА ВЛАДА????? То навіщо вона нам така потрібна???????
111 Показати IP 27 Липня 2016 14:42
Вважаю, що за таке безчинство перевізника слід позбавляти ліцензії. Пан Мирка І.І. повинен діяти в межах наданих йому повноважень. Людина поклала життя за мир в Україні, а перевізник корчить з себе місцевого царька, якому все дозволено. На що дивиться керівництво автостанції?
Olga Показати IP 27 Липня 2016 15:28
А давайте все буде задарма - Хліб, перевезення, газ, комунальні послуги. До чого тут перевізник? Пільги дала держава?, то нехай їх і оплатить. Перевізник такий самий підприємець і заробляє кошти. Йому задарма ніхто не дасть і 1 л палива, бо він возить АТОшників. Наобіцяли - нехай виконують. А закони перевізники якраз і виконують - є замовлення від облдержадміністрації - везуть, немає - не везуть. Так що за питаннями до влади, а в ст.37 ЗУ "Про автомобільний транспорт " чітко виписано: "Види та обсяги пільгових перевезень замовляє замовник перевезень" , а це значить має бути Договір Державного замовлення на пільгові перевезення та оплата цього договору перевізнику , а Порошенко гроші виділені на це заветував і не підписав, і всі тихенько промовчали. Так що всі питання до влади. 7
Анонім до Olga Показати IP 27 Липня 2016 16:15
Так і тільки так.Надоїло.Влада обіцяє,а простий українець має виконувати чужі обіцянки.
до Olga до Olga Показати IP 27 Липня 2016 16:16
Не дай Боже Вам опинитися в такій ситуації, як ця бідолашна жінка. Навіть часто по-людськи слід лишатися ЛЮДИНОЮ, а не бути бездушним і черствим створенням. Все в житті бумерангом!!! НАМ НІКОЛИ НЕ СТАТИ ЦИВІЛІЗОВАНОЮ НАЦІЄЮ, ДОКИ МИ ГНОБИТИМЕМО СЛАБКИХ І БЕЗЗАХИСНИХ!
ааа Показати IP 27 Липня 2016 15:52
коментар було видалено
? Показати IP 27 Липня 2016 16:45
Задарма нічого не буває:хтось повинен платити....але не перевізники,бо вони сами заробляють гроші для утримання своєї сімьї.Отже питання до тих хто дає пільги.
перевізнику - плаксу Показати IP 27 Липня 2016 17:02
якщо це є таким нерентабельним видом бізнесу- то займіться іншим ,ваше місце пустим не буде довго,бо як ви живете всі, люди бачать , як жируєте - ну нема перевізників у рваних штанях- ну не бачив я таких,
ЛУЧАНИН Показати IP 27 Липня 2016 19:27
шановна громада коли попередній раз це сталося я казав ,що є дві особи в області які можуть покласти цьому край -це Мирка та Гунчик але як видно це люди без стида та совісті ,але яка може бути совість головне це бабло в кишені ,а ще кажете покійний Борис Петрович був поганий. Та за такі справи Він би Мірку закопав. Головне в "патріота " Мирки - це бабло яке виділяє Ольховому та покриває горе перевізників , а це вже дуже велике бабло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus