USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Любешові змагалися найтитулованіші бігуни України

30 Червня 2016 18:15
Останню неділю червня 2016 року Любешів запам’ятає назавжди. Крім традиційного святкування Дня молоді, в рамках якого відбувалася різноманітна концертно-розважальна програма та спортивні заходи за участю місцевого активу, мешканці та гості селища мали змогу вживу поспілкуватися та поспостерігати за забігами найтитулованіших бігунів України.

Імена таких спортсменів, як Іван Гешко (заслужений майстер спорту України з легкої атлетики, перший серед представників Східної Європи, призер чемпіонату світу на дистанції 1500 метрів, учасник Олімпійських ігор 2000 року в Сіднеї, 2004 р. – в Афінах (5 місце) та 2008 р. – в Пекіні), Наталія Тобіас (майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, бронзова призерка Олімпійських ігор в Пекіні 2008 р. на дистанції 1500 м.), Микола Лабовський (майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасник Олімпійських ігор 2012 р. на дистанції 10000 м.), Олександр Борисюк (майстер спорту України міжнародного класу, двадцятип’ятиразовий чемпіон України (біг на середні та довгі дистанції), бронзовий призер командного чемпіонату Європи 2011 р.), неодноразово змушували ще до старту хвилювати суперників на змаганнях найвищого рівня.

Спекотного недільного дня, за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», спортсмени спільно зі своїми друзями у житті та суперниками по доріжці, подарували справжнє свято, позмагавшись у легкоатлетичному пробізі «І Поліська тисяча», - повідомляє прес-служба Фонду.

Перемогу у чоловіків, на радість місцевій публіці, здобув господар змагань – Олександр Борисюк. Саме він виступав ініціатором та організатором цього свята. Слід зазначити, що ці змагання також були приурочені відкриттю спортивного клубу «Стохід», керівником якого став спортсмен.

Друге та третє місця посіли відповідно Іван Гешко та Микола Лабовський.

Цікавим фактом стала і участь в забігові «скороходів», учасників Олімпійських ігор в Лондоні (спортивна ходьба): Івана Лосєва та Олексія Казаніна.

У жінок перемогу на дистанції 800 м. здобула Наталія Тобіас, другу сходинку виборола Ольха Ляхова, третю – Наталія Легонькова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Питання Показати IP 30 Червня 2016 21:47
А Карпюк шо там робить?На рибалку приїхав?
Відповідь Показати IP 1 Липня 2016 13:57
Спортсмени молодці а Карпюк приклеївся як банний лист. І не забувайте, що стадіон відбудовано по найновітнішій технології Адамом Мартинюком, як і багато інших хороших справ він зробив але не всі це пам'ятають, чи не хочуть пам'ятати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus