USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькому районі – новий дитсадок, на який чекали 20 років

4 Серпня 2015 18:26
Новий дитячий садок відкрили у селі Смолигів Луцького району. Про це повідомляє Волинська обласна державна телерадіокомпанія.

У селі Смолигів Луцького району – справжнє свято. Після двох десятків років реконструкції і будівництва сільська малеча нарешті зможе відвідувати власний дитсадок, який, до того ж, спорудилий за новими європейськими технологіями. На відкриття закладу прийшла чи не вся сільська громада, завітало і чимало гостей з районного і обласного центрів.

Зі слів директора будівельної компанії Володимира Книша, споруджували приміщення за сучасними технологіями, враховуючи те, що у ньому перебуватимуть діти: «На об’єкті використовували всі сучасні технології, лаки, фарби такі, щоб дітвора не страждала від парів, шкідливих речовин. Передбачена у дитсадку і тепла підлога, євровікна, всі умови з утеплення виконані, як на даху, так і на підлозі».

Зі слів завідувачки дитсадка Тетяни Притульської, у Смолигові мешкає близько сотні діток до шести років. Тож, дошкільний заклад для села був вкрай необхідним. Колектив дитсадка уже повістю укомплектовали, у навчальному закладі працюватимуть і молоді спеціалісти: вихователі, няні, медсестра, повар і техпрацівник.

Дитсадок у Смолигові називатиметься «Казка». Аби його облаштувати, а також придбати меблі, кухонне начиння, іграшки та книги об’єдналися місцеві підприємці. А от німецькі партнери подарували дитсадку постільну білизну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
1115 Показати IP 4 Серпня 2015 20:01
скільки вкрали пруси?
усым Показати IP 4 Серпня 2015 22:09
ох хотыв вкрасти риг волошенюк який приъхав на сесыю сыльськоъ ради з прокурором тому два роки та хотыв забрати садок в районну комунальну власнысть як ставки в садовы, за якы ныхто не платить
1115 Показати IP 4 Серпня 2015 22:10
дай бог усім громадам таких прусів, тоді і країна б процвітала!!!!
волинянам Показати IP 4 Серпня 2015 22:23
садок почали будувати 30 РОКІВ ТОМУ, живу в смолигові, все на моїх очах, насправді все просто прекрасно у такому садку
Волинь Показати IP 4 Серпня 2015 22:24
Вкрали дуже багато. Якщо на освітню сферу Луцька за півроку витрачено майже 40 % усіх коштів міста ( 200 мільйонів гривень), то уявіть собі масштаби розкрадання цих грошей. У кожному навчальному закладі "мертві душі" ( запитайте у святого мишковця дира 4 мажорної школи) , ціни на товари та послуги космічні (набагато завищені) і безкінечні побори батьків дітей на все ( від крейди до капітального ремонту )
волині Показати IP 5 Серпня 2015 06:53
мишкловців під люстрацію
Анонім Показати IP 5 Серпня 2015 07:15
Давно пора!!!!
житель смолигова Показати IP 5 Серпня 2015 08:14
ти замість того. щоб рахувати скільки вкрали пруси краще б щось зробив у своєму житті, а то лежиш на дивані і країну будуєш. а за прусів не переживай вони багато зробили і для села і для району
22 Показати IP 11 Серпня 2015 23:27
завдяки прусам смолигів розбудовується, процвітає і живе, а ви якщо заздрите то будь-ласка мовчки.даю 200% що ніхто стільки не зробив для смолигова, а особливо для будівництва садочка, як пруси. дай бог їм здоров'я.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus