USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку побільшає скверів

21 Липня 2016 11:20
Статус скверів отримають чотири ділянки в Луцьку.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Як повідомив директор КП «Парки і сквери міста Луцька» Анатолій Трикуш, наразі в Луцьку є 21 сквер та 3 парки.

Натомість, згодом скверів стане на 4 більше. Якщо депутати затвердять відповідний проект рішення під час чергової сесії, то статус скверів отримають наступні території: пам’ятник Святому Миколаю на вулиці Богдана Хмельницького; площа Данила Галицького на розі вулиці Драгоманова (перед колишнім магазином «1000 дрібниць»); на вулиці Словацького між готелем Україна та управлінням Нацполіції у Волинській області; територія у Вересневому – на розі вулиць Ранкової і Цукрової.

Визнання цих територій скверами, зі слів Трикуша, дозволить розширити можливості для їх облагородження, а також захистити від забудови (в тому випадку, якщо забудова – соціального характеру).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
До білих і пухнастих Показати IP 21 Липня 2016 17:37
смішно до сліз. Добре знає Трикуш , всі сквери ? Знає , що будуть різати красуніі ялини , липи . клени між променем та басейном. А прикидається білим і пухнастим . своїм для лучан в дошку . Ха. Головне біля дому в нього парк та сквер. ФУ. противно читати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus