USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку встановлять пам'ятну дошку бійцеві «Світязя»

3 Лютого 2016 09:55
На фасаді Луцького базового медичного коледжу з’явиться меморіальна дошка бійцеві роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» Олександру Сивому.

Відповідне рішення підтримали члени міськвиконкому під час засідання сьогодні, 3 лютого.

Так, в управління містобудування та архітектури звернулась дирекція Луцького базового медичного коледжу з проханням встановити меморіальну дошку випускнику коледжу спеціальності «Лікувальна справа».

Проектна пропозиція розроблена художником-скульптором Шумським М. Г. та узгоджена з управлінням містобудування та архітектури.

Оскільки приміщення медичного коледжу на вулиці Лесі Українки є пам’яткою місцевого значення, то встановлення дошки було погоджене в управлінні культури Волинської облдержадміністрації.

Нагадаємо, Олександр Сивий був рядовим роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області. Загинув у «Іловайському котлі», його останки опізнали за результатами ДНК-експертизи.

Його та ще чотирьох загиблих воїнів із батальйону «Світязь», яких вважали зниклими безвісти, лучани провели в останню путь 27 грудня 2014 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus