USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку з маршрутки вигнали учасника АТО, бо його статус - це «понти»

14 Вересня 2015 07:00
Військовослужбовець Володимир Коляда, який зараз знаходиться на реабілітації після поранення в районі Донецького аеропорту, підійшов до каси автовокзалу у Луцьку, для того, щоб придбати пільговий квиток до Червонограда. У касі йому відповіли, що квитків немає, та порадили йти до водія, мовляв, «він вас візьме». Але водій повів себе інакше, - повідомляє ДК Захід.

Після розмови з касиром Володя зайшов у маршрутку сполученням Луцьк – Червоноград (реєстраційний номер АС 6591 АЕ).

Від’їхавши приблизно кілометр від Луцької автостанції, водій зупинився та почав збирати гроші за проїзд. Коли черга підійшла до Володимира, він показав посвідчення учасника бойових дій. Далі розпочалась бесіда з водієм маршрутки.

«У нас такі посвідчення не діють, будь-ласка заплати за проїзд, або виходь з автобуса», – сказав водій маршрутки.

Хлопець почав доказувати, що по закону він має повне право користуватись такою пільгою, тому, що захищав нашу державу та отримав поранення, а за декілька днів знову вирушає в зону АТО. Однак, водій і надалі стверджував, що атошник не має право безплатного проїзду, але якщо вже так хоче, хай заплатить половину, або йде на вихід і не затримує автобус.

Був повний автобус студентів так, оскільки це була п’ятниця, та жоден не заступився за нашого захисника, який воює за мирне небо.

Відео: кіборг Володимир Коляда про бій за Донецький аеропорт



Про інцидент з водієм автобуса дізнались журналісти «ДК ЗАХІД» та активісти «Громадського руху «Народний Контроль» у Червонограді, які у суботу зустріли цього водія у Червонограді. Хлопці намагались з’ясувати, чи справді такий випадок мав місце, та чому водій відмовив учаснику бойових дій у безкоштовному проїзді.

Спілкуючись з активістами водій зазначив, що учасники АТО то «халявщики», а посвідчення то «понти». Після таких слів, активісти одразу звернулись із відповідною заявою у Червоноградську міліцію, а в подальшому обов’язково скерують звернення в інші органи для відповідного реагування, недопущення подібних ситуацій в майбутньому.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 42
ВК Показати IP 14 Вересня 2015 07:21
Водія - в АТО, нехай також буде понтовим, халявщиком і т.п.Але найбільше прикро, гидко за пасажирів! Невже в жодноі людини, тим більше молоді, студентів , в матерів, в душі нічого не ворухнулося, де совість???!!!
Самооборона до ВК Показати IP 14 Вересня 2015 09:05
Фамілію і номер маршруту водія.
бандеровець Показати IP 14 Вересня 2015 07:36
Пропоную вручити повістку в АТО маршрутчику,куди його завезуть на халяву і на передовій він буде ганяти понти)
fnj Показати IP 14 Вересня 2015 07:51
В АТО г**дона.Здоровий лоб.Справжній хохол а не українець.Запроданець кацапський.
Всезнайко Показати IP 14 Вересня 2015 08:16
В касі треба квиточок купувати...
Перехожий Показати IP 14 Вересня 2015 08:34
А як розуміти ось ці слова: "оскільки це була п’ятниця, та жоден не заступився за нашого захисника, який воює за мирне небо". То що, по п'ятницях студенти не заступаються за героїв АТО? Ні. Просто всім пос*ати, як було, так і є.
Анонім Показати IP 14 Вересня 2015 08:38
Молодий хлопець за нього стояв в морози під щквальним вогнем ворога в Донецьку, захищаючи свою країну а він тут жиріє, та підняв би з місця студентів та взяв його,, зажерлися, в АТО його .Його вік йому дозволяє йти воювати!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 14 Вересня 2015 08:42
Як майдан робити то студенти перші а як за людину заступитися то їх немає. Що а черговий раз доказує що нас розвели.
А ндрій до Анонім Показати IP 14 Вересня 2015 09:24
Ті студенти,що їхали в маршрутці не мають зеленого поняття про Майдан,це просто ходячі шлунки,які затарились провізією у батьків і їдуть мирно її пережовувати...до того часу, доки такі Сини Вітчизни їх захищають.А водія,водіія звичайно в АТО,щоб там попонтувався,похалявив.
Жанна Показати IP 14 Вересня 2015 08:45
І ми ще думаємо,що переможемо у війні з такими ось українцями...Нам і війни не треба, самі себе згриземо. Але саме більш вбиває,що ні в у водія, ні в пасажирів не шолохнулося ні на грам подай якесь почуття доброти,відповідальності, вдячності, поваги до вояки!!!!! Це жах(((
11111 Показати IP 14 Вересня 2015 09:02
Водій б*дло натуральне. Та він даже говорити нормально не може - руку в карман і понти ганяє. я б його розмазав би на автобусі тому
лучани Показати IP 14 Вересня 2015 09:14
Водія можна притягнути за порушення правил перевезення та лівий дохід.Юридично він незобовязаний везти пільговика, а морально він є нікчема.
Валік Показати IP 14 Вересня 2015 09:17
Ось такі у нас люди -черстві, кожен думає лише про себе. Такий водіїв в АТО на передову хай відчує це.
Юлія Показати IP 14 Вересня 2015 09:25
Де-які водії взагалі не мають совісті і хоч якоїсь людяності.З чоловіком в суботу їхали до батьків,автобус Луцьк-Кузнецовськ,сідали на зупинці на початку Маневич,водій побачивши посвідчення так скривився,і давай розказувати,що не має чоловік права,що лише через касу,і на його рейс навіть там не дадуть бо він міжобласний,розвелось таких і т.д.Коли чоловік не витримав і дістав гроші водій навідріз відмовився їх брати.Коли я підійшла і спитала,тож по вашому хлопці з сіл не мають права на безкоштовний проїз,бо в селах немає автостанцій,він сказав так,не мають,а на мій рейс тим більш,бо він міжобласний.А там здебільшого такі рейси!!!! І раз ти з села,значить прав ніяких...
рома Показати IP 14 Вересня 2015 09:39
в ато був гроши получав.платять всі щза проїзд платити треба
віто до рома Показати IP 14 Вересня 2015 16:24
воділа, це ти?
лучанка Показати IP 14 Вересня 2015 09:42
Студенти пасажири це селюкі,які в місті п'ють спиртне ,хамлять і розводять грязь,а в даній ситуації бояться рот відкрити!
Анонім Показати IP 14 Вересня 2015 09:46
А ви знаєте,людей це вже дістало,бо зараз через одного тикають посвідчення.Їм пільги які, землю давай і в Луцьку,коли сам з Полісся. по 600 тисяч, пенсію на і все безоплатнор.А нам як жити,бо він захищав. А нам як жити,як позвуть то підемо також,Значить ми повинні на них все життя пахати і податки платити,бо віфн захищав.Там половину пруться і зараз воювати,бо гроші дають.Я рахую це не правильно.Воював,це твій обовязок мужика, а не пільги давай
Оля до Анонім Показати IP 14 Вересня 2015 11:51
Шановний Аноніме, то хто Вам не дає піти воювати-теж будете мати пільги, землю, посвідчення учасника АТО. Ці хлопці за нас стоять, а Ви ще відкриваєте рот, що ми за них щось робимо. Та Ви повинні дякувати, що сидите в теплі-добрі вдома, та й взагалі дім маєте.
Я до Анонім Показати IP 14 Вересня 2015 12:17
Та як у Вас взагалі язик повертається писати такі речі? Сильно опрацювалися на тих хлопців? А як вони взимку/в осені під дощами та холодними вітрами/ в спеку на передовій стоять, без їжі, без води, чистого та теплого одягу, сплять фактично на сирій землі, притулившись один до одного, ви про це не думали? І воюють там не 1 день чи тиждень, а цілий рік і більше, щоб таке хамло свою 5 точку на теплому дивані гріло, і тільки коментувало що йому жити гірше стало "бо води гарячої немає/комунальні подорожчали і т.д. і т.п....". Стули свою пельку, або їдь воюй. А потім я подивлюся що ти скажеш, коли після того жаху пільгами користуватися не зможеш.
Кузнец до дури анонi до Анонім Показати IP 28 Листопада 2015 17:23
йди медсестрой в АТО.Обiср*шся пару разiв i будеш воiнiв АТО поважати а не молоти тут х*рнi!!!!!
маша Показати IP 14 Вересня 2015 09:58
Половину водіїв треба розігнати ,бо зовсім знахабніли Вони за гривню вдавляться ,поваги немають ні до кого .Ми ніколи не побудуємо нову країну поки не навчимо таке бидло поводити себе відповідно і до поки всі опускатимемо очі і будемо мовчати.Ніколи не потрібно думати моя хата зкраю,
Александр Показати IP 14 Вересня 2015 10:01
Вина касира. Якщо немає сидячих місць в автобусі, касир видає білет де написано - "без місця" тоді цей квиток вважається дійсним і з предявленням посвідчення - пільговим. А на рахунок водія - бидлота. Я працював водієм таксі і не один раз просто рукою махав і казав "не треба" майже кожного дня доводилось підвозити з Київської маршрутки на автостанцію. Проїзд 20 грн а витрати на проїзд - 5-7 грн. Зробити поїздку безкоштовну не є проблема а людині приємно і мені було приємно коли людина дякуючи тобі ще і усміхається. А були і такі які всупереч тому що я кажу що поїздка безкоштовна то ще і на чай давали))))) ГРОШІ не головне в тому світі......
Мені не по фігу до А Показати IP 14 Вересня 2015 11:44
Всім серцем бажаю тобі отримати цих 600 тисяч, про які ти тук так розпинаєшся.
таня Показати IP 14 Вересня 2015 11:58
я також пропоную цього водія маршрутки в зону АТО,скотин@ зажрався . Моя дитина воює за нього, а він штани протирає. Гайда воювати.
правда Показати IP 14 Вересня 2015 12:00
А де прізвище водія? Це прізвище у військкомат, а далі повістка і "халява" йому на Сході
Пасажир Показати IP 14 Вересня 2015 12:48
Дуже гарно все розписано,який поганий водій і який хороший хлопець Атошник,що воював за нас,але ніхто не чув як цей "хороший хлопець" дійсно гнав понти і розказував,що його повинні доставити до місця призначення з білетом він чи ні,оскільки він воював то йому тепер всі все повинні і все йому можна.В кожного своя робота і є свої правила,водій з нього гроші не вимагав і не висаджував його,просто попросив взяти білет,якщо в нього посвідчення.Якщо немає білета,то звичайно,він має право попросити його вийти.І тепер його ще за це бидлом називають.
коля Показати IP 14 Вересня 2015 13:35
оштрафувати касира, потім воділу-мо*ілу оштрафувати, і обох звільнити
Ваня Показати IP 14 Вересня 2015 13:37
Та вони дійсно себе так нагло і жорстоко ведуть.Хто він був до АТО.А ніхто там більшість добровольців,які не мали і не мають нічого, а тепер їм дадуть все безоплатно і житло і гроші і пільги тому й ведуть себе так,Як хами. А винен водій.тепер перед ними треба навколішки падати, бо вони нас захищали .Їм вольготно треба жити, пити,гуляти, а ми їх повинні утримувати.Це що країна,це Гонудрас.Він працював,здобув освіту, платив податки,що ми йому повинні все. Ми їм нічого не повинні,бо самі не маємо нічого,хоч працюємо і платимо податкти на армію і на них усіх.Нам ніхто задарма нічого не дає.Ми навіть роботи не можемо знайти нормальної.Так не повинно бути.Це вже занадто
вк до Ваня Показати IP 14 Вересня 2015 15:37
Ічого ж ти, ваня, не йдеш воювати, сам кажеш, що нема чим зайнятися. То поідь, зміни земляків, може чогтсь і сам досягнеш, порозумнішаеш!!!!!!
Ольга - волонтер до Ваня Показати IP 14 Вересня 2015 21:24
Тож де проблема, Ваня, їдь ти в АТО і побачиш де "понти". А коли діти залишаються без батьків, жінки без чоловіків, матері дітей ховають, то якщо ще знайдуть - це також "понти"? Думаєш їм там добре у нелюдських умовах жити, на сирій землі спати? Не спорю є різні люди. І між ними , і між вами є бидла, та то не дає права вам так відкликатися про інших. Бо коли людина мала посаду і 5 000 заробітної плати і її призвали до армії, то такі люди також "понти ганяють?" Га, що скажеш. Я таких багато знаю. А чи готовий ти зробити щось заради своєї держави, чи тільки це все що ти можеш шо на других гадити і плакати, що роботи нема? Давай, вперед, там роботи і для тебе, і для водія, і для того пасажира буде!
ЛУЧАНКА до Ваня Показати IP 16 Вересня 2015 09:55
ЦЕ .ЩО ЗА БРЕД ? ЖАБА ТЕБЕ ДОЇДАЄ ? ВПЕРЕД ДО МРІЇ СВОЄЇЇ. ЯКБИ НЕ ЦІ ХЛОПЦІ В АТО ",ВОДІЛА"- БУБЛИКА В РУКАХ КРУТИВ .А НЕ КЕРМО (в кращому випадку). СОРОМНО ...
кузнец до ваня до Ваня Показати IP 28 Листопада 2015 17:31
Роботи не маэш-iди в АТО!!!
Учасник бойових дiй Показати IP 14 Вересня 2015 16:08
Тикати посвiдченням не треба-треба показувати.А взагали ми не за ним туда пiшли! Люди вiддають життя i здоровя,не бачать дiтей i рiдних мiсяцями.За це треба поважати. А водiй здоровий бик -я дорогу йому покажу,там бесплатно возять,кормлять i даже автомат дають бесплатно.Но вiн звичайно ж хворий, або косить,а пиво i водяру лiтрами пье!!!
Захист до Учасник бойових дiй Показати IP 14 Вересня 2015 17:29
А Ви знаєте,що він - Но вiн звичайно ж хворий, або косить,а пиво i водяру лiтрами пье!!! ??????Що таке пишете?Та він тут зробив набагато більше,ніж Ви там.Кожен по собі судить.
Я))))))))))) до Захист Показати IP 15 Вересня 2015 00:11
Що ви пишете за брєд? Хто тут зробив більше, воділа на ,,гражданке,,, чи людина з АТО??? Це навіть не обговорюється, апріорі!!!!!! Всі знають як водії заробляють лєваком на кожному рейсі.Після АТО з вами поговоримо.
Захист до Я))))))))))) Показати IP 15 Вересня 2015 16:17
А Ви що водієм працюєте,що знаєте скільки водії заробляють лєваком на кожному рейсі?Якби так,то ще б знали,що їм власники плани ставлять,самі дозаправляються і всі запчастини самі купляють.І мовчали б скільки хто заробляє.А хто дійсно воював,то тим не понтується.От,наприклад,хто воював в Афганістані,то не кидаються посвідченнями і криками-нам можна все.
Nmae Показати IP 15 Вересня 2015 10:43
ТЬФУ!!!!! Яка гидота, не країна, а якийсь тупорилий бидлостан.
КІВЕРЧАНОЧКА Показати IP 15 Вересня 2015 23:13
якщо там так добре, і землю дають, і 600 тис платять, то чому сьома хвиля ледве не зірвалась, там черга має бути....
Отак Показати IP 16 Вересня 2015 11:23
Кількість пасажирів, які виїжджають з автостанції має відповідати кількості білетів. Що тут не зрозуміло? Якщо ти учасник АТО - іди в касу і бери пільговий безкоштовний білет. Якщо білетів в касі нема - значить їх розкупили в інших містах по маршруті. В такому випадку бери білет на іншу маршрутку. Це ж не по місту 2-3 зупинки проїхатися... Так, ти був в АТО, воював, отримав поранення - зе це тобі подяка і хвала! Але це НЕ ОЗНАЧАЄ що весь світ тепер має вертітися кругом тебе - бо ти воював!!!
Андрій Показати IP 18 Жовтня 2015 04:01
Мій побратим, учасник АТО схожому водієві торцанув :) нормально (при пред`явленні посвідчення) на відповідь :"Та де ти там був і що ти там бачив". У мене теж така методика виробилась при розмові з нерозуміючими людьми :).
Артем Показати IP 18 Серпня 2016 21:40
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus