USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Учасники АТО зможуть отримати житло, сплативши 50% його вартості

26 Травня 2016 08:16
Проектом Закону “Про внесення змін до статті 4 Закону України “Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва” (щодо реалізації державних житлових програм) передбачає збільшення державної підтримки учасникам АТО при придбанні доступного житла до 50%.

Про це пише Урядовий портал.

Сьогодні державна підтримка учасникам АТО при придбанні доступного житла реалізується за принципом 30% на 70%. Проте у проект Закону внесена пропозиція, щоб загальний розмір державної підтримки – 30% від вартості житла, що купується, змінили в залежності від категорії громадян, що мають право на отримання такої підтримки.

Відповідний законопроект одноголосно схвалили під час засідання Комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Верховної Ради України. Члени Комітету рекомендували Верховній Раді прийняти цей законопроект в цілому, а також висловили пропозицію при перегляді Закону про Держбюджет на 2016 рік передбачити видатки на діючі житлові програми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus