USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинянка – у десятці найкращих баскетболісток світу

16 Листопада 2016 18:33
Баскетболістка збірної України Дар’я Завидна увійшла в першу десятку світового рейтингу найкращих баскетболісток 3х3. Волинянка займає шосту сходинку списку.

Нагадаємо, в жовтні в складі збірної України з баскетболу 3х3 Завидна виборола друге місце на чемпіонаті світу в Китаї.

«Ми дуже хотіли добре виступити на чемпіонаті світу. В Китай ми їхали тільки за перемогою. Ми дуже хотіли повернутися до України з медалями, і нам це вдалося. Тепер мрію стати вже чемпіонкою світу, чемпіонкою Європи. Хочеться золотих нагород. А ще дуже хочеться, щоб баскетбол 3х3 став олімпійським видом спорту, і поїхати на Олімпіаду – це було б здорово», - поділилася дівчина.

Зараз спортсменка готується в складі національної збірної до вирішальних матчів кваліфікації чемпіонату Європи проти Німеччини та Сербії.

«Зараз з командою ми в Одесі готуємося до ігор. Психологічно я налаштована на суперників. Нам достатньо однієї перемоги, але друга нам теж потрібна – аби довести, що Україна достойна виступати на чемпіонаті Європи», - розповіла Завидна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus