USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка виступає за найкращу команду країни

25 Грудня 2016 20:20
Уже вшосте Міністерство молоді та спорту України наприкінці року визначає найкращих спортсменів країни. На цьогорічній церемонії було визначено переможців в 11-ти номінаціях. Найцікавіше організатори залишили на кінець. «Командою року» було визнано жіночу збірну України з баскетболу 3х3, де виступає лучанка Дар’я Завидна.

Нагадаємо, у жовтні ця команда очолювана Юрієм Процюком і Володимиром Холоповим у Китаї здобула срібло чемпіонату світу.

«Я завжди вірила в свою команду 3х3. Навіть після першої поразки на ЧС в Китаї ми не опускали руки і хотіли довести, що Україна достойна потрапити у призи. Тоді ми зробили все можливе для своєї країни і для себе. Наша команда дуже дружня, з дівчатами давно знайомі. Саме взаємодовіра дозволяє нам на паркеті показувати класну гру», - розповіла лучанка Дар’я Завидна.

Попереду в українських баскетболісток – нові виклики вже у класичному баскетболі. У червні Україна змагатиметься у фінальній стадії ЄвроБаскету. Також влітку наступного року відбудеться чемпіонат світу з баскетболу 3х3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНЯНКА – У ДЕСЯТЦІ НАЙКРАЩИХ БАСКЕТБОЛІСТОК СВІТУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus