USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Волинські перевізники відмовляються безкоштовно возити учасників АТО

25 Квітня 2015 21:00
Володимир-Волинська автостанція відмовляється перевозити учасників АТО безкоштовно, посилаючись на те, що вона є лише посередником між перевізниками та пасажирами. Таку відповідь від адміністрації автостанції на запит депутата Володимир-Волинської районної ради Петра Козлюка, озвучив вчора, під час сесії, голова ради Андрій Оніщук.

Так, депутат звернувся до керівництва автостанції з проханням роз’яснити, чому учасникам АТО відмовляють у купівлі пільгового квитка, часто посилаючись на те, що в них немає відповідного посвідчення, а є лише довідка про участь в АТО.

«Згідно з технологічним процесом автобусні станції є посередником між перевізником і пасажиром. Підставою для придбання пільгового квитка є відповідні посвідчення, які дають право на пільги. Працівники автобусних станцій по мірі можливостей сприяють безкоштовному проїзду учасників АТО, оскільки не кожен перевізник має бажання надавати ці послуги безкоштовно», - йдеться у відповіді на запит.

Адміністрація автостанції радить з цією проблемою звертатися до перевізників, оскільки це їхні фінансові питання, і подає інформацію, що Володимир-Волинську автостанцію обслуговують близько 100 перевізників.

Така відповідь депутата не задовольнила, адже, згідно з його даними, Львівська автостанція надає пільгові квітки учасникам АТО, навіть не вимагаючи відповідного посвідчення, а за пред’явленням довідки.

Депутат запропонував, щоб місцева влада провела круглий стіл з перевізниками і домовилася з ними про безкоштовне перевезення учасників АТО. Голова райради погодився з тим, що питання потребує вирішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 25 Квітня 2015 21:08
Питається в задачі: навіщо тоді автостанції, щоб здирати за станційний збір?
Анонім Показати IP 25 Квітня 2015 22:52
нехай вони ідуть до порошенка і яценюка, які їх на війну посилали, щоб тепер ті видали посвідчення, відповідно до норм чинного законодавства і проблем із перевізниками не буде. чому завжди прості люди мають бути "крайніми", а в цей час порошенко продовжує вести свій бізнес в росії і прибутки його корпорації рошен виросли за рік в 9 разів?
Я до Анонім Показати IP 26 Квітня 2015 09:51
Всього - навсього треба внести зміни до Закону "Про соціальний статус ветеранів війни...", адже на даний час там чітко вказано що учасники бойових дій мають право безплатного проїзду по території України. Підставою для надання такої пільги є відповідне посвідчення, а за довідку там нічого не сказано. По закону все вірно, хоча з моральної сторони ...???. І ще одне питання, чого коли є право безплатного проїзду в межа держави, автостанції, які взагалі нічого не вирішують, бо вони "посередники" беруть з УБД гроші за станційний збір.? Перевізники возять без проблем УБД безплатно, а автостанції наживаються.
Анонім до Анонім Показати IP 26 Квітня 2015 10:57
ХЛОПЦІ НАШІ ТАМ БУЛИ І Є ЩОБ ТИ СУ..ДОБРЕ СПАВ БІЛЯ СВОЄЇ ДРУЖИТО ТА СОЛОДКО ЇВ.
OTAK OT до Анонім Показати IP 26 Квітня 2015 13:52
брехня, нам ні холодно ні жарко від того що вони там за яцю, пороха та інших жидів "воюють"
Анонім до OTAK OT Показати IP 26 Квітня 2015 14:55
КОЗЕЛ. Розумні зрозуміють
Ярослав до Анонім Показати IP 16 Січня 2016 20:59
ні не до порошенка чи яценюка це не їх рівень - це має вирішити місцева влада. От є в мене посвідчення убд і все рівно друть з мене станційний збір - а друть, як сказала мені адміністратор ас нововолинська "бо область бідна" а львівська багата виходить.
Анонім Показати IP 26 Квітня 2015 08:12
Які проблеми? Хто відмовляється - на передову - РИТИ окопи, на ПІДСОБНІ роботи!
Анонім до Анонім Показати IP 26 Квітня 2015 09:47
Третій комент в ціль.Таке потрібно писати зразу.
церковна миша до Анонім Показати IP 26 Квітня 2015 14:03
Я перепрошую. Проте Ви ляпаєте оце як корова на дорозі. Ви взагалі знайомі з поняттями "закон" та "відповідальність за вчинення правопорушення"? Закону повинні дотримуватись усі без виключення. Якщо не влаштовує якась норма закону, то її потрібно міняти, проте доки вона діюча, вона обов"язкова до виконання. За таким принципом живе увесь цивілізований світ. Коли ми всі, нарешті, це увідомимо - лише тоді буде порядок. Якщо ообтсто Вас не влаштовує той факт, що підставою для пільгового проїзду учаників АТО є повідчення, а не довідка, то звертайтесь до депутата, якого обирали по своєму округу - хай піднімає питання у Верховній Раді.
дурна війна Показати IP 26 Квітня 2015 10:12
Якби перевізник чи начальник АТП побував на війні на Сході, чи син його чи батько тоді інакше ставилися і розуміли... Я розумію, що держава має відшкодовувати витрати, але людське співчуття і розуміння ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus