USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинській школі можуть перекрити газ

22 Грудня 2014 09:57
Якщо до кінця січня Іваничівська школа-інтернат не перейде на опалення з використанням твердого палива, закладу припинять подачу газу.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 22 грудня.

Загалом в області, як повідомив директор департаменту ЖКГ та будівництва облдержадміністрації Володимир Банада, з 27 котелень, за переобладнання яких на тверде паливо бралися приватні інвестори, за станом на 19 грудня 15 котелень запущені, на 6 роботи з ріних причин не проводяться, 5 в роботі та очікують запуск до нового року, а в Іваничах готова до роботи котельня не підключена з «певних адміністративних причин».

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧИ ВИГІДНО НА ВОЛИНІ ВІДМОВЛЯТИСЯ ВІД ОПАЛЕННЯ НА ГАЗІ

Голова ОДА Володимир Гунчик зазначив, що область в цілому непогано працює щодо переоснащення котелень на тверде паливо. Водночас він дав вказівку першому заступнику Сергію Кудрявцеву та керівництву ПАТ «Волиньгаз» відключити подачу газу Іваничівській школі-інтернату у разі, якщо до кінця січня не буде завершений перехід на тверде паливо. Він закликав їх сприймати це як розпорядження.

«Більше я гратися з цією школою не буду. Стоїть готова котельня на твердому паливі, проведено аудит, виведена вартість гігакалорії тепла, а керівники займають позицію «а мені все одно»», - обурився голова облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus