USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський батальйон тероборони отримав бронежилети

4 Серпня 2014 12:12
Партію бронежилетів отримав Волинський батальйон тероборони. Минулого тижня самооборонівці передали ще 15 елементів захисту бійцям, які нині дислокуються на Чернігівщині. Кажуть, дали менше, ніж прогнозували, бо вони вже їх практично не потребують (батальйон забезпечений бронежилетами на 85-90%). Про це інформують у прес-службі організації.

«Батальйону надійшла допомога з інших джерел. Після того, як передадуть допомогу афганці, хлопці бронежилетами будуть забезпечені повністю. Час ще є, адже вони поки - не в зоні АТО. 25 бронежилетів пішли на «АЙДАР», та в інші підрозділи, де воюють волиняни», - коментує ситуацію заступник керівника Штабу Самооборони Майдану Волині Сергій Чуріков.

Щодо іншої допомоги, як стало відомо, бронежилети бійцям надали: Луцький міський голова Микола Романюк та колишній глава СБУ Ігор Смешко. Решту надасть Волинська обласна організація української спілки ветеранів Афганістану.

Окрім цього, Самооборона Майдану Волині передала бійцям батальйону тероборони їжу, запчастин для автомобілів та протимоскітні засоби.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
перемога Показати IP 4 Серпня 2014 12:19
коментар було видалено
Анонім Показати IP 4 Серпня 2014 12:41
коментар було видалено
посторонній Показати IP 4 Серпня 2014 12:45
Романюк - молодець. Він себе не рекламує, але інформація десь просочилась. До речі, Єремеєв і Івахів закупили для армії 1500 бронежилетів на суму понад пять мільйонів гривень, возили туди тепловізори, харчі, одежу, давали солярку, біноклі і ще десятки найменувань всього необхідного для воїнів. Це теж не рекламувалось. А вчора гузь (свідомо пишу з малої літери), який ніколи в житті нічого важчого за свого пеніса в руках не тримав, виступає на "бандерштаті", як півень на купі гною, і з піною на своїй чорній і злій пащі розповідає про те, як він "програв в олігарха вибори". Цікаво, що сьогодні він завіз би в зону АТО, будучи депутатом ВР України, крім своїх пустих яєць-бовтунів?
чотири до посторонній Показати IP 4 Серпня 2014 15:38
міліона в місяць тільки по віаршавці горгут має чистими дякуючи миколі...шукайте дальше достойних пи..дити ваші гроші.і цмокчіть їм щоб впало щось і вам..те все сталось тільки дякуючи методичним постійним кражам микол всіх рангів всіх бюджетів.всі 20 з гаком років..
Анонім до посторонній Показати IP 4 Серпня 2014 15:41
Ну Гузь ще стільки не накрав у держави як єрємєєв і івахів, ці двоє злолюги зі стажем. І за їх уже не першого депутотського терміну держава даведена до такого стану...
Патріот Показати IP 4 Серпня 2014 12:51
коментар було видалено
лучанин Показати IP 4 Серпня 2014 16:20
не прихильник гузя, хай йде в армію, але Гузь не голосував би за закони 16 січня як єремеєв і івахів.
вони до лучанин Показати IP 4 Серпня 2014 18:28
перечислять вкраденне за годину..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus